Henkivakuutus

Henkivakuutus

Henkivakuutus

Lääketieteellinen trilleri keinoelintutkimuksesta ja rajattomasta ahneudesta

Kaksi entistä Wall Streetin ihmelasta uskoo löytäneensä keinon äkkirikastua hyödyntämällä Yhdysvaltain biljoonaluokan henkivakuutusbisnestä.
Samaan aikaan poikkeuksellisen lahjakas mutta varautunut lääketieteen opiskelija Pia Grazdani tekee huippuluokan keinoelintutkimusta. Pialle tämä on tilaisuus toteuttaa kunnianhimoinen haaveensa olla edistämässä mullistavaa lääketieteellistä läpimurtoa – ja myös keino työntää lopullisesti syrjään muistot rankasta lapsuudesta.
Kun sairaalan bioturvallisuuslaboratoriossa tapahtuu odottamaton tragedia, Pia ryhtyy tutkimaan tapausta. Pian hän törmää kauhistuttavaan mahdollisuuteen: yrittääkö joku peukaloida vakuutustietoja saadakseen sijoittajat hyötymään toisten kuolemasta?
Robin Cook

Kirjailija

Robin Cook

Robin Cook on ensimmäinen kirjailija, joka on tehnyt lääketieteellisistä trillereistä myyntilistojen kestosuosikkeja. Menestyskirjailija ei kirjoita pelkästään viihdyttääkseen ihmisiä, vaan myös jakaakseen tietoa lääketieteen kiistakysymyksistä. Ensimmäisen romaaninsa hän kirjoitti käsin ydinsukellusveneessä toimiessaan laivaston lääkärinä. Nykyään hän on virkavapaalla silmäkirurgin toimestaan Massachusettsin silmä- ja korvasairaalasta. Robin Cook rentoutuu laskettelemalla ja matkustelemalla. Hän rakastaa Italiaa ja on käynyt Suomessakin lukuisia kertoja. Hän asuu ja kirjoittaa Floridassa.

Kirjan tiedot

  • Sivumäärä 452
  • Alkuteos Death Benefit
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512090563

Kirjailijan tuotantoa
TUTUSTU MYÖS