Ready Player One. Romaani

Ready Player One. Romaani

Ready Player One. Romaani

Panoksena maailma.
Kilpailu kaikkein korkeimmasta palkinnosta.
Oletko valmis?

Vuonna 2045 maailma on synkkä paikka. Wade Watts tuntee olevansa elossa ainoastaan silloin, kun hän kytkeytyy OASIS-nimiseen valtavaan virtuaalitodellisuuteen, jossa suurin osa ihmisistä viettää aikansa.

Kun OASIKSEN omalaatuinen suunnittelija kuolee, hän jättää jälkeensä sarjan arvoituksia ja vihjeitä. Ne liittyvät vuosikymmenien takaiseen populaarikulttuuriin, joka oli pelisuunnittelijan pakkomielle. Se, joka ratkaisee ne ensimmäisenä, perii hänen valtavan omaisuutensa – sekä OASIKSEN täydellisen hallinnan.

Kun Wade onnistuu ratkaisemaan ensimmäisen vihjeen, peli muuttuu kovaksi. Wade saa huomata, että jotkut kilpailijoista ovat valmiita tappamaan ratkaistakseen arvoitukset. Peli on alkanut – ja ainoa keino selviytyä hengissä on voittaminen.
Ernest Cline

Kirjailija

Ernest Cline

Ernest Cline (s. 1972) on kirjailija, käsikirjoittaja, isä, täysipäiväinen nörtti ja fanboy. Hänen esikoiskirjansa Ready Player One kipusi New York Timesin bestseller-listalle. Ready Player One -elokuva sai ensi-iltansa keväällä 2018. Toinen romaani Armada (2018) jatkaa Clinelle ominaista tyyliä. Ernest Cline asuu perheineen Austinissa, Texasissa. Hänen klassikkovideopelikokoelmansa on laaja.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sivumäärä 0
  • Alkuteos Ready Player One
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512090648
  • Gummerus kustannus, helmikuu 2018

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS