Rakkauden kynnyksellä

Rakkauden kynnyksellä

Rakkauden kynnyksellä

Nora Robertsin hurmaava Majatalo-sarja saa jatkoa. Miten käy kontrollifriikin komistuksen, kun tielle osuu räväkkä ja punatukkainen lapsuudenystävä?

Montgomeryn veljessarjan keskimmäinen Owen on perheen moottori, listojen laatija ja väsymätön organisoija, jolta ei jää mikään yksityiskohta huomaamatta. Perheen kunnostaessa vanhaa hotellia pienessä Boonsboron kaupungissa Owen huolehtii aikatauluista ja pitää veljensä tiukassa kurissa. Ainoa asia, jota Owen ei ole etukäteen suunnitellut, on Avery MacTavish. Hotellia vastapäätä olevan ravintolan omistaja, räväkkä punapää Avery on aina ollut Owenin ystävä – jopa ensimmäinen tyttöystävä, jolle Owen antoi rihkamasormuksen kuusivuotiaana.
Kun ystävyys pikkuhiljaa muuttuu joksikin muuksi, Owenin täytyy tarttua hetkeen ainaisen suunnittelun sijaan. Ehkäpä joskus se ihan ensimmäinen lapsuuden ihastus voi olla se oikea…
Nora Robertsin ihanan Majatalo-sarjan toinen osa on täynnä romantiikkaa ja huumoria pittoreskin pikkukaupungin sydämessä.
Nora Roberts

Kirjailija

Nora Roberts

Marylandissa Yhdysvalloissa asuva Nora Roberts on maailman suosituimpia ja myydyimpiä kirjailijoita. Hän on kirjoittanut yli 200 teosta, joista lähes jokainen on ollut New York Timesin bestseller-listalla. Robertsin kirjoja on myyty maailmalla yli 500 miljoonaa kappaletta - Suomessakin yli miljoona.

Kirjan tiedot

  • Sivumäärä 330
  • Alkuteos The Last Boyfriend
  • Suomentaja Heli Naski
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512092130
  • Gummerus kustannus, helmikuu 2013

Kirjailijan tuotantoa
TUTUSTU MYÖS