Barcelonan katujen kuiske

Barcelonan katujen kuiske

Barcelonan katujen kuiske

Laulaja ja näyttelijä Bibi Fortunata oli Hollywoodin kuumin julkkis – lööppien kiintotähti, nainen joka kaikki naiset halusivat olla ja jota kaikki miehet halusivat. Sitten hänet pidätettiin epäiltynä rakastajansa ja tämän uuden rakastajattaren murhasta. Syytteitä ei pystytty näyttämään toteen, mutta skandaali oli tahrinut Bibin maineen ikuisiksi ajoiksi. Bibi pakeni Barcelonaan ja katosi jäljettömiin.
Tv:stä tuttu etsivä Mac Reilly ja hänen temperamenttinen tyttöystävänsä Sunny Alvarez tapaavat kotirannallaan Malibussa pienen tytön, joka osoittautuu Bibin tyttäreksi. Missä hänen äitinsä on? Kuka todella tappoi Bibin rakastajan ja lavasti Bibin syylliseksi? Jäljet johtavat Hollywood Hillsistä salaperäiseen Barcelonaan ylväine kartanoineen ja kukkeine viinitarhoineen. Etsiväkaksikko päätyy keskelle espanjalaista intohimodraamaa, jota höystävät niin rahasotkut, kidnappaukset kuin murhateot.

”Hauska… Seksikäs… Tämän kesäisen smoothien nielaisee yhdellä nautinnollisella kulauksella.”
– Publishers Weekly
Elizabeth Adler

Kirjailija

Elizabeth Adler

Elizabeth Adler syntyi Englannin maaseudulla Yorkshiren humisevilla harjuilla. Hän rakastui amerikkalaiseen mieheen, avioitui ja muutti tämän kanssa Rio de Janeiroon. Pian elämä lennätti pariskunnan Ipaneman rannoilta Hollywoodin seurapiireihin. Tytär Annabelle syntyi, ja siinä vaiheessa kun tämä meni kouluun, Elizabeth alkoi kirjoittaa pian maailmanmenestykseen yltäviä romaanejaan.

TUTUSTU MYÖS