Tähkä, Keiju ja Taikasauva

Tähkä, Keiju ja Taikasauva

Tähkä, Keiju ja Taikasauva

Suosittu Neulekirja saa nyt jatko-osan, johon on koottu suloisia neulevaatteita ja -asusteita lapsille ja nuorille. Kirjan ilme on täynnä lasten elämää! Yli 20 ohjetta värikuvineen houkuttelevat neulomaan. Vauvojen neuleet on sarjoitettu kokoihin 60-90 cm, lasten ja nuorten kokoihin 90-160 cm. Joistakin malleista annetaan myös aikuisten mitat.

Kaikki ohjeet on koeneulottu. Malleissa käytetyt langat ovat laadukkaita luonnonkuituisia lankoja, joita saa Suomesta. Mukana on muutamia helppoja malleja, jotka rohkaisevat myös neulomista aloittelevaa lasta tai aikuista tarttumaan puikkoihin: neulo uudet lempiasusteet, huivi, pipo, säärystimet tai käsineet!

Kirjailijat

Ilona Korhonen

Ilona Korhonen on suositun Ilun handu duunaa -neuleblogin pitäjä, muusikko ja äiti. Neulominen on Ilonalle rakas harrastus; hän osasi kutoa jo 7-vuotiaana. "Jonkinlainen hulluus touhuun on oltava", hän sanoo, ja ehkä juuri siinä piilee hänen neuleidensa suosio.

Jenni Österman

Artenomi Jenni Österman on harrastanut neulebloggamista. Käsityöinnostuksen hän on saanut jo verenperintönä käsityöopettaja äidiltään. "Olen aina tehnyt käsitöitä - niin kauan kuin muistan." Jenni tekee neuleiden lisäksi paljon muitakin käsitöitä eri tekniikoita käyttäen.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Nidottu
  • Sivumäärä 111
  • Koko 190 x 240 mm
  • Kirjastoluokka 65.43
  • ISBN 9789512092581
  • Gummerus kustannus, tammikuu 2014

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS