Erätulilla

Luonto, liikkuminen, nokipannukahvit, metsästys, puuterilumilla, tuntureiden laella, kalastusreissuilla… Yle TV2:n Erätulilla on enemmän kuin vain televisio-ohjelma. Se on instituutio, joka on 20-vuotisen historiansa aikana kerännyt tietoa, kuvia ja tarinoita suomalaisesta eräelämästä. Sen tekijöille eräelämä on elämäntapa, ei vain työ.

Juhlavuoden kunniaksi ilmestyvässä, eri vuodenaikoihin jaetussa kirjassa kerrotaan toimittajien värikkäitä kokemuksia erämatkoilta ja tietenkin hauskoja ja väkeviä tuntemuksia ohjelman teosta. Telkkarijuttujen ulkopuolelle jää aina paljon asiaa ja anekdootteja. Niinpä tässä kirjassa on eräkokemusten rinnalla myös kompurointeja ja läheltä-piti –tilanteita!

Sivuilla esitellään myös Suomen kansallispuistoja ja tarjotaan matkan varrelta mukaan tarttuneita reseptejä herkullisiin eräruokiin.


Jari Salosen tunnelmalliset kuvat toistavat Suomen upeaa luontoa, joka on haastanut ohjelman tekijät vuosien varrella aina uudelleen. Ääneen pääsevät ohjelman tekijät, joukossaan nykyinen ruutukasvo Mikko ”Peltsi” Peltola. Tekstin on toimittanut Erätulilla-tekijä Milla Madetoja.

Kirjailijat

Milla Madetoja

Milla Madetoja on yhteiskuntatieteiden maisteri, innokas liikkuja ja ulkoilmaelämän puolestapuhuja. Madetoja on ollut toimittajana useissa Yleisradion tv-ohjelmissa. Erätulilla -ohjelmassa hän on toiminut myös juontajana ja toimitussihteerinä

Jari Salonen

Jari Salonen on kolmen vuosikymmenen aikana toiminut valokuvaajana, toimittajana ja tv-tuottajana. Hän asuu Nokialla. Erätulilla -ohjelmaa hän on toimittanut ja kuvannut 15 vuoden ajan.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 176
  • Koko 205 x 240 mm
  • Kirjastoluokka 79.4
  • ISBN 9789512093632

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS