Ääneen elettyä

Ääneen elettyä

Ääneen elettyä

Heikki Kahilan pitkä ura "näköradion uutiskuuluttajasta" Meidän Heikiksi kulki käsi kädessä television, median ja suomalaisen viihde-elämän kehityksen kanssa.

Kahila ja Teija Sopanen olivat Suomen ensimmäiset tv:n tuottamat mediajulkkikset. Puolitoista vuosikymmentä Kahila oli Suomen luotettavin mies ja 1970-luvun lopusta lähtien osa kansakunnan viihdemuistia: tangojuontaja, tanssinopettaja, laulu- ja soitinyhtye Songilon jäsen, viihdetuottaja, James Bondin näköinen mies, joka tanssi villahousuissa uutisstudion pöydällä.

Kun Kennedy kuoli Kahila oli ankkurina, kun Rolling Stones tuli Yyteriin, Kahila oli paikalla. Ahlströmin tehtaan varjossa kasvaneesta pojasta tuli Meidän Heikki. Maineen myötä hän sai nähdä ja kokea myös ennen kokemattomia lieveilmiöitä.

Ääneen elettyä sisältää sitä mitä saattaa odottaa, hauskan miehen aitiopaikkatarinoita, mutta se on myös riipaisevia kertomuksia televisio- ja viihdeikonin monisäikeisen uran varrelta.

Hauskaa tai haikeaa, Meidän Heikin lämpö ja Ääni ovat aina läsnä.
Heikki Kahila

Kirjailija

Heikki Kahila

Ahlströmin tehtaan varjossa kasvanut Heikki Kahila, 77, oli Ylen TV-uutisten ankkuri vuosina 1963–1978. Sen jälkeen hän teki toisen uran TV1:n viihdetoimituksen toimittajana ja tuottajana. Vuonna 2012 hänet palkittiin elämäntyöstään Kultaisella Venlalla.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Muu
  • Sivumäärä noin 390
  • Kirjastoluokka 99.1
  • ISBN 9789512094028
  • Gummerus kustannus, elokuu 2013

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS