Kaislatähti ja laventelikranssi

Kaislatähti ja laventelikranssi

Kaislatähti ja laventelikranssi

Väännä risusta, sido kukkasista, puno pajusta, muovaa sammaleesta, taivuta tuohesta...

Luonnonmateriaaleja on miellyttävä työstää. Niissä jokaisessa on oma tuntunsa ja tuoksunsa. Materiaalien etsintään liittyvä samoileminen metsissä herättää inspiraatiota ja antaa voimia jokapäiväiseen jaksamiseen. Kauniit, itse tehdyt koristeet ovat yksilöllisiä ja erottuvia, ja ne saavat kodin näyttämään kutsuvalta.

Jokaisella materiaalilla on oma aikansa. Valmista eri vuodenaikoihin sopivat koristeet ja kranssit saatavilla olevista luonnon antimista. Lisäksi luonnonmateriaalien kavereiksi sopivat hyvin rauta- ja betonikoristeet. Niiden tekeminen on kiehtovaa ja vie mennessään.

Käytä kirjaa inspiraation lähteenä ja tee kodistasi viihtyisä ja luonnonmukainen. Havainnolliset piirrokset ja kuvat valmiista tuotteista täydentävät kirjan ohjeita. Tarvitaan vain oikeat välineet, vähän mielikuvitusta ja kädentaitoja, ja valmista tulee! Itse tekeminen on hauskaa!

Tämä teos on jatkoa suositulle Risupupu ja sammalsydän -kirjalle.
Tiina Rinne

Kirjailija

Tiina Rinne

Tiina Rinne (s. 1962) on koulutukseltaan artenomi ja työskentelee graafisena suunnittelijana. Käsillä tekeminen, luonnossa liikkuminen ja valokuvaaminen ovat hänelle rakkaita harrastuksia.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 112
  • Koko 195 x 260 mm
  • Kirjastoluokka 65
  • ISBN 9789512094424
  • Gummerus kustannus, helmikuu 2014

TUTUSTU MYÖS