Reseptien aarteet

Reseptien aarteet

Reseptien aarteet

Äidit ovat kautta aikojen välittäneet parhaat reseptinsä perimätietona tyttärilleen. ”Sain ensikosketuksen ruoanlaiton iloon äidinperintönä. Keittokirjat kuuluivat iltalukemiston vakio-ohjelmistoon, ja yhdessä ja erikseen ohjeita kokeiltiin, mukailtiin, verrattiin ja sovellettiin”, kertoo Verna Kaunisto-Feodorow. ”Kävin myös Aune-mummoni luona oppimassa milloin pannukakun, milloin karjalanpiirakoiden saloja.”

Reseptien aarteet on oodi suomalaisille äideille, mummoille ja isomummoille, mutta myös tyttärille, pojille, isille ja isoisille. Kirja on tarina eletystä elämästä sekä elämään jääneistä ohjeista neljän sukupolven ajalta. Kirjasta löytyvät reseptit niin isoisoäiti Ellenin paistettuihin silakkapihveihin, Aune-mummon legendaariseen pannukakkuun, Elli-mamman lihapulliin, Pasi-isän laivurinpihviin kuin Vernan omaan mustikkakeikauskakkuunkin. Kirjan ohjeet sopivat arkeen ja juhlaan – Reseptien aarteet on nykyaikaista kotiruokaa parhaimmillaan.
Verna Kaunisto-Feodorow

Kirjailija

Verna Kaunisto-Feodorow

Verna Kaunisto-Feodorow (s. 1973) on viulisti, musiikkipedagogi ja kahden lapsen äiti, joka kiinnostui ruoanlaitosta jo lapsena. Musiikki veti kuitenkin pidemmän korren uravalinnassa, ja hän valmistui viulistiksi Ranskassa. Hän on toiminut mm. Luxemburgin kamariorkesterin muusikkona ja viulunsoiton opettajana Pariisissa. Vernalle ruoanlaiton nautinto on autuutta, jonka voi kokea myös pienellä budjetilla.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 144
  • Koko 195 x 260 mm
  • Kirjastoluokka 68.2
  • ISBN 9789512094790
  • Gummerus kustannus, maaliskuu 2014

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS