Avaimia ajattomiin suomalaisiin sisustuksiin

Avaimia ajattomiin suomalaisiin sisustuksiin

Avaimia ajattomiin suomalaisiin sisustuksiin

Divaanin vuoden sisustuskirja 2014!

”Sisustusvelho Hanni Koroman, toimittaja Sami Sykön ja valokuvaaja Jaanis Kerkiksen teos on juuri sellainen kuin sisustuskirjan pitääkin olla: huokailuttavan kaunis ja innostavan idearikas. Parasta on se, että Koroman sisustamat kodit huokuvat elämää: tarinoita, ajan patinaa ja omaperäisyyttä.”

Miksi maalarinvalkoinen on huonoin mahdollinen seinäväri? Entä minkä vuoksi vuokra-asuntoon kannattaa maalata harmaa katto? Ja kuinka luodaan edustusasunto, jossa viihtyvät kaikki mutta joka ei paljasta asukkaistaan mitään?

Palkittu sisustusarkkitehti Hanni Koroma on ajattomien tilojen ja valloittavien värien mestari. Hän avaa toimittaja Sami Sykön kirjoittamassa kirjassa silmämme katsomaan ja ymmärtämään sisustuksia uudella tavalla, antaa parhaat sisustusohjeensa ja jakaa lukijalle vuosikymmenten kokemuksensa.

Pienillä muutoksilla voit häivyttää asunnon puutteet ja tuoda esiin parhaat puolet. Kirjan vinkeillä luot kauniin, sympaattisen ja harmonisen kodin, jossa on hyvä olla – vuodesta ja vuosikymmenestä toiseen.

Kirjailijat

Sami Sykkö

Toimittaja Sami Sykkö lienee Suomen arvostetuin muotitoimittaja. Helsingin Sanomien Kuukausiliitteeseen hän teki yhdeksän vuoden ajan suomalaisista kodeista kertonutta sarjaa, josta koottiin Sisäänkäyntejä-kirja.

Hanni Koroma

Sisustusarkkitehti Hanni Koroman erikoisuus on tilan taju sekä ainutlaatuinen värisilmä. Hänen sisustuksensa ovat harmonisia ja kestävät aikaa. Hänen töitään esitellään jatkuvasti maan parhaissa sisustuslehdissä.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 128
  • Koko 170 x 255 mm
  • Kirjastoluokka 68.4
  • ISBN 9789512095070
  • Gummerus kustannus, huhtikuu 2014

TUTUSTU MYÖS