Pekka Töpöhännän suuri satukirja

Pekka Töpöhännän suuri satukirja

Pekka Töpöhännän suuri satukirja

Pekka Töpöhäntää rakastavat niin lapset, vanhemmat kuin isovanhemmatkin. Jokainen sukupolvi vuorollaan tutustuu nokkelaan töpöhäntäiseen pikkukissaan ja hänen ystäviinsä: Mauri Mäyräkoiraan, Arkadian Ullaan, Metsäkulman Murreen ja moniin muihin kaupungin asukkaisiin. Ilkeä Monni yhdessä Pillin ja Pullan kanssa yrittää tehdä Pekalle kolttosiaan, mutta nokkeluutensa ja ystäviensä avulla Pekka onnistuu aina selviytymään puhtain tassuin.

Pekka Töpöhännän suuri satukirja on upea lahjakirja ja koko perheen yhteinen iltasatu, joka kertoo Pekan tarinan aivan alusta saakka. Kirja sisältää yksissä kansissa kuusi ensimmäistä Pekka Töpöhäntä -kirjaa:

Pekka Töpöhännän seikkailut
Pekka Töpöhännän uudet seikkailut
Pekka Töpöhäntä Amerikassa
Mitenkähän Pekka Töpöhännän käy
Pekka Töpöhäntä koulussa
Pekka Töpöhäntä pääsee pälkähästä
Gösta Knutsson

Kirjailija

Gösta Knutsson

Radiotoimittaja ja kirjailija Gösta Knutsson (1908-1973) oli Astrid Lindgrenin ohella Ruotsin suosituin lastenkirjailija. Knutsson oli monipuolinen kulttuuripersoona, joka osallistui aktiivisesti muun muassa kuoro- ja musiikkitoimintaan. Hän oli yksi Ruotsin radion tunnetuimmista äänistä sekä kääntäjä. Käännösuransa kohokohtana hän piti ruotsinnostaan Lewis Carrollin Liisa ihmemaassa -kirjasta.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 344
  • Koko 210 x 270 mm
  • Kirjastoluokka L84.2
  • ISBN 9789512096633
  • Gummerus kustannus, heinäkuu 2014

Kirjailijan tuotantoa
TUTUSTU MYÖS