Onko tämä unta?

Onko tämä unta?

Onko tämä unta?

Oletko koskaan tajunnut olevasi unessa ja herännyt saman tien? Mahdatkohan tietää, millaisten mahdollisuuksien äärellä silloin olit?

Tässä kirjassa kerrotaan, kuinka pääset takaisin tuohon oivalluksen hetkeen, mutta heräämisen sijaan jäätkin tietoisena unimaailmaan. Selkounessa sinua eivät rajoita fysiikan lait vaan oman mielesi rajat. Niihin tutustumalla ja niitä venyttämällä laajennat mahdollisuuksiasi myös valveilla.

Selkouni voi olla minkä tahansa sinulle tärkeän asian treenisali, koukuttava extreme-kokemus tai huippuleffa, jonka pääosassa olet sinä itse. Se on kuitenkin myös paljon enemmän. Selkouni on sukellus ihmismielen saloihin ja luovuuden lähteille; sen kautta voit saada yhteyden syvälle itseesi.

Kirjailijat

Robert Waggoner

Robert Waggoner on amerikkalainen selkounipioneeri. Hän on harrastanut selkounia jo vuodesta 1975 lähtien ja kirjoittanut niistä menestyneen kirjan Lucid Dreaming: Gateway to the Inner Self. Hän on toiminut Kansainvälisen unientutkimusliiton IASD:n puheenjohtajana, ja toimittaa kuukausittain netissä ilmestyvää Lucid Dreaming Experience lehteä. Robert kiertää ympäri maailmaa luennoimassa ja pitämässä työpajoja selkounista. Hänen kotisivunsa löytyvät osoitteesta: www.lucidadvice.com

Anna Riihimäki

Anna Riihimäki on helsinkiläinen hypnoosiin, parisuhteisiin ja syömishäiriöihin erikoistunut psykologi, joka valmistuu vuonna 2014 psykoterapeutiksi. Anna käyttää työssään unia ja selkounia väylänä itsetuntemukseen ja psyykkiseen hyvinvointiin. Lisätietoa Annasta löydät hänen kotisivuiltaan osoitteesta: www.luminousmind.fi

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 214
  • Koko 145 x 214 mm
  • Suomentaja Marlene Sanoukian
  • Kirjastoluokka 14.451
  • ISBN 9789512097111
  • Gummerus kustannus, lokakuu 2014

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS