Paleodieetti

Paleodieetti

Paleodieetti

Paleoruoasta on helppo innostua: sallittujen ruoka-aineiden lista on niin monipuolinen, että ruokavalion voi muokata itselleen sopivaksi. Kirja sisältää reseptejä aamiaiselle ja kevyille aterioille jälkiruokia unohtamatta. Terveellisen ruoan asiantuntijan, tv-kokki Daniel Greenin esimerkki osoittaa, että paleoruoalla voi tähdätä terveeseen kroppaan herkullisesti.

”Periaatteessa olen noudattanut paleodieettiä jo ennen kuin koko nimeä ja käsitettä edes tunnettiin. Minusta siinä oli järkeä. Tämä ruokavalio ei ole rajoittava, koska sallittuja ruoka-aineita on niin paljon. Keskityn herkulliseen, tuoreeseen ja terveelliseen ruokaan, joka ravitsee kehoa – eikä mausta ole koskaan tarvinnut tinkiä.” – Daniel Green

Daniel Green

Kirjailija

Daniel Green

Daniel Green on terveellisen ruoan asiantuntija ja tv-kokki. Hän työskentelee NBC:n televisiokokkina Yhdysvalloissa ja esiintyy säännöllisesti BBC2:n ohjelmassa Saturday Kitchen. Daniel on suunnitellut terveellisiä ruoka-annoksia lentoyhtiöille ja hotelleille ja kirjoittanut kuusi terveellistä ruokaa käsittelevää kirjaa. Hän on voittanut keittokirjailijoille myönnettävän arvostetun Gourmand World Cookbook -palkinnon vuonna 2010.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Nidottu
  • Sivumäärä 176
  • Koko 189 x 234 mm
  • Alkuteos The Paleo Diet
  • Suomentaja Mirja Muurinen
  • Kirjastoluokka 68.2
  • ISBN 9789512097654
  • Gummerus kustannus, joulukuu 2014

TUTUSTU MYÖS