Huvipurrella Caprille & Häät Venetsiassa

Huvipurrella Caprille & Häät Venetsiassa

Huvipurrella Caprille & Häät Venetsiassa

Kaksi kipinöivän jännittävää tarinaa yksissä kansissa

HUVIPURRELLA CAPRILLE

Daisy Keane saa tehtävän, josta ei ole hurjimmissa kuvitelmissaan osannut haaveilla. Hän päätyy selvi ämään äveriään pomonsa kuolemaa yhdessä yksityisetsivä Harry Montanan kanssa – ja vieläpä kuvankauniilla Caprin saarella, auringossa välkehtivän Välimeren rannalla. Ylelliselle huvilalle kutsutut vieraat eivät aavista, e ttä joka ainoaa heistä epäillään murhasta.

HÄÄT VENETSIASSA

Precious Rafferty on pitänyt aina jalkansa tukevasti maassa, kunnes liikemies Bennett James astuu hänen antiikkikauppaansa ja vetäisee maton hänen jalkojensa alta. Precious seuraa miestä Shanghaihin, ja kohta suunnitellaan jo häitä. Mutta Precious ei aavista olevansa pelinappula Bennettin käynnistämässä leikissä, jossa panoksena on mi ttaamattoman arvokas koru – ja umpirakastuneen sinkkunaisen henki.
Elizabeth Adler

Kirjailija

Elizabeth Adler

Elizabeth Adler syntyi Englannin maaseudulla Yorkshiren humisevilla harjuilla. Hän rakastui amerikkalaiseen mieheen, avioitui ja muutti tämän kanssa Rio de Janeiroon. Pian elämä lennätti pariskunnan Ipaneman rannoilta Hollywoodin seurapiireihin. Tytär Annabelle syntyi, ja siinä vaiheessa kun tämä meni kouluun, Elizabeth alkoi kirjoittaa pian maailmanmenestykseen yltäviä romaanejaan.

TUTUSTU MYÖS