Intian keittiö

Intian keittiö

Intian keittiö

Intialainen keittiö on runsas ja monipuolinen. Jos haluat nauttia intialaisesta kotiruoasta, tämä kirja on tehty sinulle. Kirja sisältää sata yksinkertaista reseptiä, joiden avulla valmistat perinteisiä ruokia eri puolilta Intiaa, muun muassa banaaninkuoreen käärittyä kalaa ja korianterichutneyta, dalia ja kokonaisina paahdettuja mausteita sekä makeaa riisivanukasta. Tunnelmallisesti kuvitettu teos vie ruokamatkalle kiehtovaan Intiaan.

Helppoja ohjeita herkutteluun:

  • Raitat, chutneyt ja pikkelssit – täydellisiä lisäkkeitä
  • Väli- ja alkupalat – herkullista pikkupurtavaa
  • Pääruoat – täyttäviä kasvis-, kala- ja liha-aterioita
  • Palkokasvit – pääruoaksi tai lisäkkeiksi
  • Riisi ja leivät – valikoima lisäkkeitä ja leipiä
  • Jälkiruoat ja juomat – makeita herkkuja ja janonsammuttajia

Kirjailija

Sunil Vijayakar

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 224
  • Koko 215 x 270 mm
  • Alkuteos Recipes from an Indian Kithcen
  • Suomentaja Helena Rantasuo, Jarmo Niemi
  • Kirjastoluokka 68.25
  • ISBN 9789512098217
  • Gummerus kustannus, marraskuu 2014

TUTUSTU MYÖS