Valonöörit

Valonöörit

Valonöörit

Uuden suomalaisen filosofian airut Frank Martela perkaa vetävästi elämäntaito-oppaiden takana olevia filosofioita ja tarjoaa oman, kansainvälisillä areenoilla treenatun näkemyksensä merkityksellisen elämän rakentamiseksi.
Kirja ammentaa niin itämaisesta ja länsimaisesta filosofiasta kuin tuoreimmista psykologisista tutkimuksista. Kirjan ytimen muodostavat omakohtaiset havainnot, ja tarinat tieteen ja taiteen huipputekijöiden arjesta. Kirja edustaa kansainvälisesti nousussa olevaa science help -kirjallisuutta, jotka pyrkivät pinnalla olemaan yhtä helposti lähestyttäviä kuin help -kirjat, mutta joiden konepellin alta paljastuu vankka tieteellinen pohja. Kirjan punainen lanka on pyrkimys ymmärtää sitä, mikä tekee elämästämme hyvän, onnellisen ja merkityksellisen.
Valonöörit on väkevän näkemyksellinen tietopaketti, jonka tehtävänä on saada lukija ajattelemaan uudella tavalla niitä valintoja, joita päivittäin tekee. Martela kirjoittaa filosofisesti, mutta tarjoaa punnittuja, konkreettisia ajatuksia parantaa elämän laatua.
Frank Martela

Kirjailija

Frank Martela

Filosofi Frank Martela, 33, on väitellyt tohtoriksi Aalto-yliopiston työpsykologian osastolta. Vuonna 2013 hän oli vierailevana tutkijana Rochesterin yliopiston motivaatiotutkimusryhmässä. Hän on myös Filosofian akatemia -yrityksen tutkija ja suosittu verkkokommentoija. Hän on kirjoittanut tieteellisiä julkaisuja ja työskentelee mm. Lauri Järvilehdon ja Esa Saarisen kanssa. Hän raportoi tutkimustuloksistaan säännöllisesti kansainvälisissä tiedekonferensseissa Yhdysvalloissa ja Euroopassa.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Muu
  • Sivumäärä Noin 300
  • Kirjastoluokka 17.3/59.4
  • ISBN 9789512099634
  • Gummerus kustannus, maaliskuu 2015

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS