Katusoittajan keittokirja

Katusoittajan keittokirja

Katusoittajan keittokirja

Pienen budjetin keittokirja on oodi positiiviselle asenteelle ja onnistumisen takaavalle sitkeydelle. Käyttämällä aitoja aineksia ja mielikuvitusta syntyvät Oikotie onneen -pastakastike, Babakin iranilainen riisi ja kurpitsagratiini. Katusoittaja auttaa luomaan niukkuudesta runsautta ja kertoo, mitä ilman ei ole varaa olla.

Kirja sopii erinomaisesti opiskelijalle, vähävaraiselle, työttömälle, eläkeläiselle tai elämäntaiteilijalle. Katusoittaja herkuttelee hyvillä tarinoilla siinä missä ruoalla. Omakohtaiset kokemukset ovat peräisin Pariisista viulisti-Vernan opiskeluajoilta, jolloin köyhyys kävi konkreettisesti ihon alla.

Kun pitkäaikaistyötön kertoi lehtiartikkelissa, että hänellä ei ole varaa terveelliseen ruokaan vaan lenkkimakkaraan, Verna tarttui haasteeseen ja kirjoitti kolmannen kirjansa. Ohjeissa onkin käytössä lenkkivaluutta: jokaisen ohjeen kulut perustuvat makkarapaketin hintaan.
Verna Kaunisto-Feodorow

Kirjailija

Verna Kaunisto-Feodorow

Verna Kaunisto-Feodorow (s. 1973) on viulisti, musiikkipedagogi ja kahden lapsen äiti, joka kiinnostui ruoanlaitosta jo lapsena. Musiikki veti kuitenkin pidemmän korren uravalinnassa, ja hän valmistui viulistiksi Ranskassa. Hän on toiminut mm. Luxemburgin kamariorkesterin muusikkona ja viulunsoiton opettajana Pariisissa. Vernalle ruoanlaiton nautinto on autuutta, jonka voi kokea myös pienellä budjetilla.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Muu
  • Sivumäärä Noin 120
  • Kirjastoluokka 68.2
  • ISBN 9789512401482
  • Gummerus kustannus, lokakuu 2015

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS