Täydellinen vaatekaappi tuhlaamatta

Täydellinen vaatekaappi tuhlaamatta

Täydellinen vaatekaappi tuhlaamatta

Hengitä syvään ja ota taloustilanne haltuun! Täydellinen vaatekaappi tuhlaamatta – Onnellisen ostamisen salaisuus on opas täydelliseen vaatekaappiin, kauniiseen oloon ja laskuvirran tyrehdyttämiseen. Shoppailuhimon hallinnassa piilee avain rauhallisempiin aamuihin ja nautintoon siitä, kun kaapista löytyy aina sopivia vaatteita.

Kauniisti kuvitetussa, tarpeellisessa kirjassa on erilaisia tehtäviä, kuten tyylin aarrekartta ja eroon turhakkeista. 10 vinkkiä -osiot opastavat mm. vaatekaapin organisoinnissa ja alennusmyynneissä.

Täydellinen vaatekaappi tuhlaamatta auttaa ymmärtämään haluamisen psykologiaa ja kertoo, miksi kenelläkään ei ole varaa ostaa halpoja vaatteita. Lukija löytää oman tyylinsä ja saa laskut hallintaansa. Vaikka välillä sattuisi sieluun, se on sen arvoista – sen huomaa viimeistään, kun pankkitilillä on yhtäkkiä ylimääräistä ja näkee peilistä ihmisen, johon on tyytyväinen.
Hannele Lampela

Kirjailija

Hannele Lampela

Hannele Lampela on toimittaja ja suositun Rakkaudella, Hannele -blogin pitäjä, jolle muoti ja pukeutuminen ovat tärkeitä. Hannele halusi kirjoittaa aiheesta, koska tietää mistä puhuu: Täydellinen vaatekaappi tuhlaamatta -kirjassa esiteltävillä opeilla entinen himoshoppaaja ratkaisi omankin tilanteensa.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 100
  • Koko 170 x 220 mm
  • Kirjastoluokka 59.31/30.8/36.15
  • ISBN 9789512402625
  • Gummerus kustannus, helmikuu 2016

Goodreads arvostelut

TUTUSTU MYÖS