P.S. Rakastan sinua & Lahja

P.S. Rakastan sinua & Lahja

P.S. Rakastan sinua & Lahja

Kaksi ihmeellistä tarinaa – kaksi lumoavaa lukukokemusta

P.S. Rakastan sinua on Cecelia Ahernin esikoisromaani ja läpimurtoteos, joka valloitti lukijoiden sydämet kaikkialla maailmassa. Holly ja Gerry ovat aikoneet olla yhdessä elämänsä loppuun asti, mutta kohtalo päättää toisin. Gerry kuolee yllättäen vain vähän alle kolmekymmentävuotiaana, ja Holly vaipuu surun syövereihin. Eräänä päivänä Hollyn äiti soittaa ja kertoo, että Hollya odottaa paksu kirjekuori jonka päällä lukee ”Lista”. Gerry on lähettänyt postia haudan takaa ja antanut vaimolleen vielä viimeisen lahjan. Paksussa kuoressa on kymmenen kirjettä, yksi jokaiselle kuukaudelle aina uuteen vuoteen asti. Jokaisessa kirjeessä on tärkeä viesti, elämänohje, pieni pila ja pilkahdus toivoa. Ja lopulta Gerry ohjaa Hollyn myös uuden mahdollisuuden äärelle.

Lahja on taianomainen ja koskettava tarina, joka muistuttaa meitä lempeästi siitä, mikä elämässä lopulta on tärkeää. Ajankäytön mestari Lou Suffern on minuuttiaikatauluttanut elämänsä. Syödessään aamiaista hän lukee myös päivän lehteä, suudellessaan vaimoaan hän ajattelee toista naista. Eräänä tavallisena aamuna Lou kävelee häikäisevän mustissa nahkakengissään töihin ja törmää Gabeen, maassa istuvaan kerjäläiseen. Hämmentävä uusi tuttavuus sotkee Loun aikataulut ja suunnitelmat. Mutta vaikka Lou ei sitä vielä tiedä, hänellä on Gabelta paljon opittavaa.


Cecelia Ahern

Kirjailija

Cecelia Ahern

Irlantilainen Cecelia Ahern (s. 1981) tuli tunnetuksi yli miljoona kappaletta maailmalla myyneellä esikoisteoksellaan P.S. Rakastan sinua (2005). Romanttisen kirjallisuuden moderni klassikko on sovitettu myös samannimiseksi menestyselokuvaksi (2008). Ahern on Irlannin luetuimpia kirjailijoita. Hänen kirjojaan on julkaistu 40 maassa ja myyty yli 25 miljoonaa kappaletta. Vuonna 2018 julkaistuista YA-kirjoista Viallinen ja Täydellinen on tulossa myös elokuva.

TUTUSTU MYÖS