Sirt-dieetti

Sirt-dieetti

Sirt-dieetti

Sirt-dieetillä herkutellaan tumman suklaan ja punaviinin ohella mm. lehtikaalilla, kurkumalla, chilillä ja sitrushedelmillä. Ruokavalion ja selkeän ohjelman avulla parannat vastustuskykyä ja saat energisen ja hoikan olon.

Uusi trendiruokavalio on villinnyt maailmalla huippu-urheilijat, julkkikset ja kirjanostajat. Heti ilmestyessään myyntilistojen kärkeen ampaissut Sirt-dieetti perehdyttää sirt-ruokiin ja tieteeseen pitkän elämän molekyyleiksi kutsuttujen sirtuiinien taustalla. Selkeät seitsemän päivän dieettiohjeet auttavat pudottamaan kolme kiloa viikossa; pääpaino on kuitenkin terveydessä. Kirja sisältää ruokareseptien ohella onnistumistarinoita ja huolehtii siitä, että ruokavaliota noudattava myös pysyy saavutetuissa tuloksissa.

”Laihdutuskuurit eivät olleet meidän juttumme ennen kuin löysimme sirt-ruoat. Kilot pysyvät poissa ja bonuksena terveydentila kohenee.”

Kirjailijat

Aidan Goggins

Omaan harvinaiseen autoimmuunisairauteensa parannuskeinoa etsivä brittitietokirjailija Aidan Goggins on epätavallista kyllä sekä farmaseutti että ravitsemusterapeutti. Tämän ainutlaatuisen yhdistelmän ansiosta hän on noussut yhdeksi Euroopan suosituimmista terveysalan asiantuntijoista, ja hänen asiakaskuntansa ulottuu lääkäreistä julkisuuden henkilöihin. Fitness-intoilijana hän on keskittynyt erityisesti urheiluravitsemukseen, ja hänen ruokavaliotietämyksensä on auttanut monta huippu-urheilijaa menestykseen. Hän on tunnettu ravitsemusalan kommentaattori ja palkittu kirjailija. Onnistumistarinoiden myötä hän uskoo vahvasti sirt-dieettiin, uuteen ja helppoon tapaan keventää ruokavaliota ja kohentaa terveydentilaa.

Glen Matten

Ravitsemushoitoon erikoistunut Glen Matten on palkittu tietokirjailija ja hyvän ruoan ystävä – sekä ravitsemusnörtti että täysiverinen gourmet-nautiskelija. Usein mediassa nähtävä Glen on pitänyt menestyvää vastaanottoa eri puolilla Britanniaa toista kymmentä vuotta, ja hänellä on pitkä kokemus etenkin ammattiurheilijoiden ravintoneuvonnasta. Onnistumistarinoiden myötä hän uskoo vahvasti sirt-dieettiin, uuteen ja helppoon tapaan keventää ruokavaliota ja kohentaa terveydentilaa.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 242
  • Koko 140 x 214 mm
  • Alkuteos The Sirtfood Diet
  • Suomentaja Jaakko Kankaanpää
  • Kirjastoluokka 59.34
  • ISBN 9789512403776
  • Gummerus kustannus, heinäkuu 2016

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS