Metsien kätkemä

Metsien kätkemä

Metsien kätkemä

Metsien kätkemä -luontoretkeilykirjassa tarinat, mytologia ja uskomattomat maisemat vievät matkalle Suomen kauneimpiin luontokohteisiin. Pääset tutustumaan Saaristomeren salaisuuksiin, Lohjan lehtoihin ja Suomen kauneimpaan puuhun, pyhään Paavolan tammeen. Ahvenanmaan aarteiden kautta jatketaan Kainuun korpimaille ja edetään pohjoiseen Lemmenjoelle.

Jokainen kirjan kohde-esittely sisältää matkapäiväkirjan, tietoa kohteen tunnelmasta, historiasta ja mytologiasta. Kohteessa vierailun varalle tarjotaan myös perustiedot sekä varuste- ja eväsvinkkejä – kaikki tarpeellinen luontoelämykseen.

Kun Reetta Ranta ja Antti Huttunen tapasivat, he alkoivat yhdessä unelmoida työstä, jossa luonto ja tarinat olisivat keskiössä. Näin syntyi Metsien kätkemä. Samanniminen yhdeksänosainen ohjelmasarja alkoi TV1:llä kesäkuussa 2016 ja on nähtävissä Yle Areenassa.

Kirjailijat

Reetta Ranta

Reetta Ranta (s. 1975) on taiteen maisteri ja tuottaja-tarinankertoja, jonka voimahaltijoita ovat hirvieläimet ja olkapäällä keikkui pienenä lemmikkivaris. Reetta emännöi Metsien kätkemä -tv-sarjaa, jossa kuljetaan upeissa maisemissa Suomen luonnossa.

Antti Huttunen

Antti Huttunen (s. 1980) on vihtiläinen tv-tuottaja, tietokirjailija ja media-alan yrittäjä. Suosittu outdoor-alan media Retkipaikka.fi -retkeilysivusto on Huttusen käsialaa. Metsien kätkemä (2016) pohjautuu Retkipaikka.fi -retkeilysivustoon.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 144
  • Koko 205 x 240 mm
  • Kirjastoluokka 79.4
  • ISBN 9789512404377
  • Gummerus kustannus, heinäkuu 2016

TUTUSTU MYÖS