Annoin sinun mennä

Äiti päästää irti pienen poikansa kädestä, auto ilmaantuu kuin tyhjästä, ja silmänräpäyksessä kaikki muuttuu.

Millainen kuljettaja pakenee onnettomuuspaikalta? Tapaus jää kalvamaan rikoskomisario Ray Stevensiä, joka ryhtyy hakemaan oikeutta jokaisen vanhemman pahinta painajaista elävälle äidille, hinnalla millä hyvänsä. Poikansa menettänyt Jenna Gray pakenee suruaan syrjäiseen mökkiin Walesin rannikolla. Hän haluaa jättää koko entisen elämänsä taakseen, mutta menneisyys ja muistot hirvittävästä marraskuisesta illasta palaavat vainoamaan häntä järkyttävin seurauksin.

Tämä vangitseva, nokkela ja piinaava psykologinen trilleri menee ihon alle. Varaudu tyrmäävään juonenkäänteeseen, jota on kehuttu yhdeksi kaikkien aikojen nerokkaimmista.

”Annoin sinun mennä on juonenkuljetuksen mestarinäyte, ja siinä on mieletön käänne. En voinut laskea kirjaa käsistäni. On vaikea uskoa, että Annoin sinun mennä on esikoisromaani. Tempo, juoni ja käänteet nostavat sen huipputrillerien sarjaan.” – Jojo Moyes, kirjailija

Lee Child: ”Ällistyttävän hyvä”
Paula Hawkins: ”Hyytävä, vangitseva ja eläytyvä”
Daily Express: ”Hätkähdyttävä käänne”
Jane Moore: ”Ylittää Kiltin tytön ja Naisen junassa”

Clare Mackintosh vierailee Suomessa Dekkariviikolla. Tule kuulemaan hänen haastatteluaan torstaina 15.6. Akateemiseen Kirjakauppaan (Keskuskatu 1, Helsinki) klo 17.00 tai Suomalaiseen Kirjakauppaan (Aleksanterinkatu 23, Helsinki) klo 18.30!
Clare Mackintosh

Kirjailija

Clare Mackintosh

Brittiläinen Clare Mackintosh työskenteli poliisina kaksitoista vuotta, mm. rikostorjuntayksikössä. Nykyisin hän kirjoittaa päätoimisesti ja asuu Walesissa aviomiehensä ja heidän kolmen lapsensa kanssa. Suomessa Clare Mackintosh vieraili kesäkuussa 2017.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 418
  • Koko 134 x 213 mm
  • Alkuteos I Let You Go
  • Suomentaja Päivi Pouttu-Delière
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512404926
  • Gummerus kustannus, tammikuu 2017

Goodreads arvostelut

Kirjailijan tuotantoaTUTUSTU MYÖS