Yllättävä luonto

Yllättävä luonto

Yllättävä luonto

Yllättävä luonto on luontodokumenttityylinen eläintarinakirja, jonka jokaiseen lukuun sisältyy jokin jännittävä, hupaisa tai liikuttava selviytymistarina tai ihmisen ja eläimen välinen yllättävä kohtaaminen. Jokaista tosielämän tarinaa myötäilee tunnelmallinen akvarellipiirroskuvitus.

Vuodenaikojen mukaan etenevässä kirjassa kohtaamme talvipesässänsä nukkuvan karhun ja kiireettömät konnat kosiomatkallaan. Vaikka elämä luonnossa on usein julmankin tuntuista, villieläimissä kiehtoo niiden kyky heittäytyä hetkeen ja nauttia elämästä, kun siihen tarjoutuu tilaisuus.

Luonnossa samoilijan intohimo ja omakohtainen luontotietämys näkyy tunteen palolla kuvitetussa eläintarinakirjassa, joka houkuttelee tarkkailemaan Suomen kiehtovaa luontoa ja tarjoaa eläinten käyttäytymiseen liittyvää erikoistietoa.
Helena Rönkä

Kirjailija

Helena Rönkä

FM Helena Rönkä valmistui v. 1978 Kuopion yliopistosta ympäristöhygienian koulutusohjelmalla. Koko ikänsä hän on ollut aktiivinen piirtäjä, lintu- ja luontoharrastaja. Työkokemusta on kertynyt ympäristöalan tutkijana ja tuntiopettajana, ympäristönsuojelusihteerinä sekä lukuisten luonto- ja maisemaselvitysten tekijänä. Eteläisimmät luontoselvitykset on tehty Uudellamaalla, pohjoisimmat Oulun seudulla.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 247
  • Koko 146 x 210 mm
  • Kirjastoluokka 56.8/58.9
  • ISBN 9789512405305
  • Gummerus kustannus, joulukuu 2016

Goodreads arvostelut

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS