Eläinten salattu elämä

Eläinten salattu elämä

Eläinten salattu elämä

Hoivaavia oravia, uskollisia ja rakastavia variksia, myötätuntoisia metsähiiriä ja surevia naarashirviä - eikös näillä sanoilla puhuta yleensä ihmisisten tunteista, voiko eläin tuntea moista?

Intohimoinen mestänhoitaja ja menestyskirjailija Peter Wohlleben kertoo Eläinten salatussa elämässä mitä ihmeellisimpiä yksityiskohtia, tosiasioita eläinte sielunelämästä ja niiden tunteista.

Samaan tapaan kuin menestysteoksessa Puiden salattu elämä hän johdattelee elävillä tarinoillaan katsomaan ympäröivää luontoa toisin, aina perustaen näkemyksensä viimeiismpiin tieteellisiin tutkimuksiin ja löytöihin. Niin lähellä kuin eläimet meitä ovatkin, emme tule ajatelleeksi kuinka samanlaisia eläimet lopulta ovat kuin me.


"Ei mitään kitschiä, pikemminkin vakavan ja pitkällisen perehtymisen tulos." - Die Zeit

Peter Wohlleben

Kirjailija

Peter Wohlleben

Saksalainen metsänhoitaja ja tietokirjailija Peter Wohlleben on kunnostautunut uusimpien luonnontieteellisten löytöjen popularisoijana ja tehometsätalouden kriitikkona. Hänen tapansa lähestyä ajankohtaisia aiheita on tarkoituksellisen polemisoiva ja inhimillinen, mutta teksteissä on vankka luonnontieteellinen pohja. Wohllebenin teoksia on käännetty lukuisille eri kielille ja myyty yli 20 maahan.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Muu
  • Sivumäärä Noin 240
  • Alkuteos Das Seelenleben der Tiere
  • Kirjastoluokka 58.9
  • ISBN 9789512406920
  • Gummerus kustannus, maaliskuu 2017

TUTUSTU MYÖS