Big Magic

Big Magic

Big Magic

Elä luovasti ja löydä elämänilo!

Big Magic on ilon ja ihmeiden täyteinen kirja jokaiselle, joka haluaa elää luovasti. Eat Pray Love -kirjasta tunnettu menestyskirjailija Elizabeth Gilbert kertoo omasta luomisprosessistaan ja taianomaisista kokemuksistaan luovuuden tiellä.

Luovuus ei tarkoita pelkästään taiteellisia tavoitteita, vaan se voi olla läsnä elämän jokaisessa hetkessä. Gilbert tukee ja rohkaisee lukijaa tiellä kohti luovaa arkea tai oman intohimon löytämistä. Kirja puhuttelee jokaista, joka etsii luovuuden kipinää elämäänsä.

New York Times bestseller nro 1
Globe and Mail bestseller nro 1
Vuoden paras kirja – Brainpickings ja Book Riot
Elizabeth Gilbert

Kirjailija

Elizabeth Gilbert

Eat Pray Lovella koko maailman tietoisuuteen noussut menestyskirjailija Elizabeth Gilbert on myös innostava puhuja. Hänen luovuudesta pitämänsä huippusuositut Ted-talkit on katsottu miljoonia kertoja. Gilbertin romaanit ja omaelämäkerralliset tietokirjat ovat tuttu näky New York Timesin bestseller-listalla, ja hän on ollut mm. National Book Award- ja PEN/Hemingway Award -finalisti. Time Magazine on nimennyt Gilbertin maailman sadan vaikutusvaltaisimman henkilön joukkoon. Gilbert jakaa aikansa New Yorkin, New Jerseyn maaseudun ja muiden maailmankolkkien välillä.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Muu
  • Alkuteos Big Magic - Creative Living Beyond Fear
  • Suomentaja Laura Beck
  • Kirjastoluokka 17.3
  • ISBN 9789512406982
  • Gummerus kustannus, marraskuu 2016

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS