Ketsuppi, sinappi ja majoneesi

Ketsuppi, sinappi ja majoneesi

Ketsuppi, sinappi ja majoneesi

Leikkaamme ranskalaisemme käsin, leivomme hodareiden sämpylät itse ja käytämme kotitekoisia hampurilaispihvejä, mutta pursotamme sinapin, ketsupin ja majoneesin kaupasta ostetuista tuubeista.

Valmistuotteisiin ei tarvitse tyytyä. Tämän kirjan ohjeilla valmistuvat toimivat peruskastikkeet, kuten tomaattiketsupin, makean sinapin ja aiolin kaltaiset klassikot. Kokeile myös kekseliäitä ideoita näiden tunnettujen maustekastikkeiden varioimiseen. Miltä kuulostavat karhunvatukkaminttuketsuppi, viikunasinappi tai päärynä-pähkinämajoneesi?

Yli 60 kekseliästä kastikereseptiä!

Kirjailijat

Bettina Snowdon

Martin Lagoda

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 112
  • Koko 220 x 220 mm
  • Alkuteos Ketchup, senf und mayo
  • Suomentaja Pirkko Roinila
  • Kirjastoluokka 68.2
  • ISBN 9789512408160
  • Gummerus kustannus, lokakuu 2017

TUTUSTU MYÖS