Käärmeiden kaupunki

Käärmeiden kaupunki

Käärmeiden kaupunki

Tunnelista aavikon alta löytyy kolme suurta käärmeenmunaa. Äkkipikainen Arry tuhoaa munat Sulwaenin katsellessa avuttomana vieressä. Käärmeitä hallitseva Ninette ei voi antaa petosta anteeksi. Ystävyyteen syntyy kirvelevä railo.

Kun Kharras-Dimiin hyökätään ja kaupunkilaiset alistetaan uuden hallinnon alle, kolmikko joutuu tekemään kaikkensa selviytyäkseen hengissä. Orjat pakotetaan louhimaan Rashaz-jumalalle arvokasta kiveä. Tarvitaan kekseliäisyyttä ja ainutlaatuisia kykyjä, jotta valloitettu kansa saadaan vapaaksi orjuuden ikeestä.

Katri Alatalo tuo suomalaisille lukijoille tutumman keskiaikafantasian rinnalle Tuhannen ja yhden yön tarinoista inspiroituneen aavikkofantasian. Luvassa on runsaasti juonenkäänteitä, häikäilemättömiä ihmissuhdesotkuja ja ajankohtaisia teemoja magian sävyttäminä. Käärmeiden kaupunki henkii samaan aikaan kuumaa eksotiikkaa ja kylmää juonittelua.
Katri Alatalo

Kirjailija

Katri Alatalo

Katri Alatalo (s. 1985) on jyväskyläläinen kirjailija, joka nauttii fantastisten maailmojen luomisesta ja uskoo vimmaisesti tarinan voimaan. Hän yöpyi Loch Nessin rannalla seitsemänvuotiaana ja palasi takaisin 25 vuotta myöhemmin hakemaan sanoja kelttikertomustaan varten. Ikuisesti, siskoni (2019) on Alatalon kuudes teos.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Muu
  • Sivumäärä noin 650
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512408221
  • Gummerus kustannus, heinäkuu 2017

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS