Jotain uutta & Jotain vanhaa

Jotain uutta & Jotain vanhaa

Jotain uutta & Jotain vanhaa

Neljän vahvan ja kauniin naisen pyörittämä Kartanohäät on hääpalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen ikimuistoisia hetkiä. Mutta ovatko naiset niin keskittyneitä toisten onneen, että unohtavat omansa?

Räväkkä häävalokuvaaja Mackenzie Elliot on elementissään ikuistaessaan hääparien onnellisia hetkiä. Macin oma elämä ei ole tuonut hänelle onnea vaikeiden lapsuusvuosien jälkeen, mutta rakkaat ystävät ja Kartanohäät ovat hänen perheensä. Rakkautta hän ei kuvittele kaipaavansa – ei ennen kuin eräs hääprojekti heittää hänen kameransa eteen Carter Maguiren. Rauhallinen lukion opettaja ei vastaa ollenkaan räiskyvän Macin miesmakua, mutta kohtalolla on sormensa pelissä...

Hääfloristi Emma Grant on ollut romantikko lapsuudesta saakka. Hän rakastaa kauniita asioita ja on päättänyt ottaa rinnalleen vain sellaisen miehen, jolle voi sanoa ”tahdon”. Mutta kun Emman ja arkkitehti Jack Cooken tunteet alkavat yllättäen syventyä, Emma huomaa tehneensä väärän valinnan. Jack ei ole koskaan ollut sitoutuvaa tyyppiä, eikä hän aio muuttaa tapojaan. Kuinka tällainen suhde voisi koskaan toimia?

Jotain uutta ja Jotain vanhaa ovat Nora Robertsin lumoavan Morsiussarjan osat 1 ja 2.
Nora Roberts

Kirjailija

Nora Roberts

Marylandissa Yhdysvalloissa asuva Nora Roberts on maailman suosituimpia ja myydyimpiä kirjailijoita. Hän on kirjoittanut yli 200 teosta, joista lähes jokainen on ollut New York Timesin bestseller-listalla. Robertsin kirjoja on myyty maailmalla yli 500 miljoonaa kappaletta - Suomessakin yli miljoona.

Kirjan tiedot

  • Sivumäärä 667
  • Koko 134 x 213 mm
  • Alkuteos Vision in White & Bed of Roses
  • Suomentaja Heli Naski
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512410422
  • Gummerus kustannus, maaliskuu 2018

Kirjailijan tuotantoaTUTUSTU MYÖS