Jotain lainattua & Jotain sinistä

Jotain lainattua & Jotain sinistä

Jotain lainattua & Jotain sinistä

Neljän vahvan ja kauniin naisen pyörittämä Kartanohäät on hääpalvelu, joka tarjoaa asiakkailleen ikimuistoisia hetkiä. Mutta ovatko naiset niin keskittyneitä toisten onneen, että unohtavat omansa?

Hääkakkutaituri Laurel McBane on liian hillitty arvostaakseen kaikkia niitä romanttisia ylellisyyksiä, joita heidän asiakkaansa janoavat. Haaveensa on kyllä Laurelillakin, ja se haave liittyy Parkerin veljeen Delaneyyn, johon hän on ollut toivottoman ihastunut jo teinitytöstä lähtien. Laurel uskoo komean lakimiehen olevan hänen tavoittamattomissaan, mutta yksi vihainen, kuuma ja polvet notkauttava suudelma saa hänet hämmennyksiin. Voisiko hetken kiihko jatkua?

Hääsuunnittelija Parker Brown on kiinnostuneempi BlackBerrystään kuin sulhonmetsästyksestä. Hän tietää pystyvänsä tekemään jokaisen asiakkaansa hääpäivästä täydellisen. Jokainen yksityiskohta pysyy tiukasti Parkerin hyppysissä, eikä mikään ongelma horjuta hänen organisointikykyään. Parkerilla on kaikki hallussa... kunnes Malcolm Kavanaugh sotkee kaiken. Prätkän selässä viihtyvä entinen stuntmies ei todellakaan edusta sitä mitä hallittu Parker mieheltä kaipaa. Mutta onni ei aina löydy sieltä, mistä kuvittelemme...

Jotain lainattua ja Jotain sinistä ovat Nora Robertsin lumoavan Morsiussarjan osat 3 ja 4.
Nora Roberts

Kirjailija

Nora Roberts

Marylandissa Yhdysvalloissa asuva Nora Roberts on maailman suosituimpia ja myydyimpiä kirjailijoita. Hän on kirjoittanut yli 200 teosta, joista lähes jokainen on ollut New York Timesin bestseller-listalla. Robertsin kirjoja on myyty maailmalla yli 500 miljoonaa kappaletta - Suomessakin yli miljoona.

Kirjan tiedot

  • Sivumäärä 663
  • Koko 134 x 213 mm
  • Alkuteos Savor the Moment & Happy Ever After
  • Suomentaja Heli Naski
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512410590
  • Gummerus kustannus, maaliskuu 2018

Kirjailijan tuotantoaTUTUSTU MYÖS