Nefrin tytär

Nefrin tytär

Nefrin tytär

Kaksosauringot-trilogian fantastinen kertomus kahtia jakautuneesta maailmasta huipentuu kiihkeästi odotettuun, spektaakkelimaiseen päätösosaan.

Tulilinnut ja kartaagit ovat hyökänneet Seleesiaan, ja Klaani on kaapannut Aleian Thelluriaan. Corildon lähtee Seuran varjojen kanssa hänen peräänsä ja värvää mukaansa Mateon, joka osaa avata thellurialaisia lukkoja. Kun Aleia kohtaa viimein Thelluriassa etsijänsä, Klaanin värvänneen tahon, hän törmää toisenlaisiin totuuksiin, jotka pakottavat hänet kyseenalaistamaan kaiken seleesien keskuudessa kokemansa. Kenen puoleen Aleian lojaliteetti kallistuu? Voiko hän hallita lumousta sisällään vai onko sillä oma tahtonsa? Entä miten käy Corildonin ja vainottujen seleesien?
Erika Vik

Kirjailija

Erika Vik

Erika Vik (s. 1982) on helsinkiläinen graafinen suunnittelija, kuvittaja, yrittäjä ja taiteen maisteri. Hän pitää höyrykoneista, kallioisista merenrannoista ja tuulen tunnusta kasvoillaan, mutta ei silti enää koskaan aio seilata Pohjanmerellä myrskyn noustessa. Vik oli kirjoittanut koko Kaksosauringot-trilogiansa kertaalleen läpi, kun tajusi, että päähenkilöiden pitää kulkea junalla. Sen jälkeen hän aloitti alusta. Vik myös kuvittaa kirjojensa maailmaa, johon voi tutustua tarkemmin sarjan verkkosivuilla osoitteessa www.seleesia.com.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Muu
  • Sivumäärä Noin 600
  • Kirjastoluokka 84.2, N84.2
  • ISBN 9789512412082
  • Gummerus kustannus, syyskuu 2018

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS