Suomalainen piha ja puutarha

Suomalainen piha ja puutarha

Suomalainen piha ja puutarha

Kirja, jota ilman viherpeukalo ei pärjää! Uudistetussa ja ajantasaistetussa teoksessa on otettu huomioon uusien lajien ja lajikkeiden rantautuminen Suomeen sekä pienten pihojen tarpeet. Kattava teos neuvoo kaikissa työ- ja suunnitteluvaiheissa pihan perustamisesta ja maanmuokkauksesta sopivien koriste- ja hyötykasvien valintaan ja hoitoon.

Kirjailijat

Taina Koivunen

Taina Koivunen on kirjoittanut puutarha-alan eri aiheista. Yksi hänen tärkeistä kiinnostuksenkohteistaan on terapeuttinen puutarhatoiminta: luonto ja kasvien parissa toimiminen – esimerkiksi palstaviljely – vaikuttaa myönteisesti ihmisen hyvinvointiin.

Pentti Alanko

Pentti Alanko on Suomen puutarhaguru. Hän on pitkään puolustanut puutarhojen luonnonmukaisuutta ja monipuolista kasvien käyttöä sekä toiminut maatiaiskasvien puolestapuhujana.

Meeri Saario

Meeri Saario tuntee suomalaiset hedelmä- ja marjakasvilajit perin pohjin. Hän on ollut ideoimassa ja perustamassa laajaa hedelmäpuulajikokoelmaa Lohjansaarelle.

Elina Regårdh

Elina Regårdh on maisemasuunnittelija ja viheralan asiantuntija. Hän on opettanut monien vuosien ajan uusia maisemasuunnittelijoita ammattikorkeakoulussa ja toimii nykyisin suunnittelu- ja kehitystehtävissä tavoitteenaan muodostaa kestävää, vihreää ja monimuotoista ympäristöä.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 540
  • Koko 170 x 245 mm
  • Kirjastoluokka 67.3
  • ISBN 9789512413287
  • Gummerus kustannus, maaliskuu 2020

TUTUSTU MYÖS