Kuulaan kaunis

Kuulaan kaunis

Kuulaan kaunis

Haaveiletko kuulaasta ja luonnollisen kauniista ihosta? Haluatko löytää juuri omalle ihollesi sopivat tuotteet? Kokeile korealaista ihonhoitorutiinia!

Korealaiset ovat tunnettuja kuulaasta ja luonnollisen kauniista ihostaan. Heidän salaisuutensa ovat innovatiiviset tuotteet ja tehokas arkirutiini. Viime vuosina K-beauty onkin noussut valtavaksi ilmiöksi maailmalla.

Kuulaan kaunis käy läpi korealaisen ihonhoitorutiinin vaiheet ja kertoo, miten tutkit raaka-ainelistoja ja valitset oikeat tuotteet juuri sinun ihollesi. Lisäksi se opastaa, miten voit muokata ihonhoitorutiinin omaan arkeesi sopivaksi ja saada aikaan näkyviä tuloksia. Runsailla käytännön vinkeillä onnistuu vasta-alkajakin, mutta opas tarjoaa uutta tietoa myös rutiinia jo noudattaville sekä kauneudenhoidon ammattilaisille.

Korealainen ihonhoito, K-beauty, K-wave, korealainen kosmetiikka, Korea, luonnonkosmetiikka, korelalainen ihonhoitorutiini, 7 skin method, 10-vaiheinen ihonhoitorutiini
Katja Kokko

Kirjailija

Katja Kokko

Katja Kokko on inspiroinut naisia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kauneudenhoitoon jo kahden vuosikymmenen ajan. Hän on luonnonkosmetiikkamaailman valovoimainen vaikuttaja joka tuntee niin tuotteet ja raaka-aineet kuin kotimaiset ja kansainväliset trendit. Suositulla katjakokko.com-sivustollaan hän esittelee tuoreimmat ilmiöt tinkimättömästi ja intohimolla – käytännön vinkkejä unohtamatta. Sivusto on jokaisen ihostaan tietoista huolta pitävän naisen luottotietopankki.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Nidottu
  • Sivumäärä 128
  • Koko 170 x 220 mm
  • Kirjastoluokka 59.31
  • ISBN 9789512413850
  • Gummerus kustannus, tammikuu 2019

Goodreads arvostelut

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS