Kuulaan kaunis

Kuulaan kaunis

Kuulaan kaunis

Kuinka saavuttaa heleä, luonnollisen kaunis iho? Miten vaivattomuutta ihonhoitoonsa kaipaava voisi noudattaa ihonhoitorutiiniaan rennosti, mutta tehokkaasti? Entä miten ymmärtää korealaista kosmetiikkaa pintaa syvemmältä tai suunnistaa kosmetiikkaviidakossa, käytti sitten ihonhoidossa korealaista tai muuta luonnonkosmetiikkaa?

Hyvin hoidettu, heleä iho on kuin taiten keitetty ja kauniisti kiiltävä kuorittu kananmuna. Näin korealaiset itse kuvaavat kaunista ja hyvin hoidettua ihoa. Korealaisten kuulaan heleät kasvot ja sikäläisen kosmetiikan innovatiiviset menetelmät ovat parhaillaan näkyvin ja nopeimmin kasvava trendi kauneudenhoidossa.

Tämä kirja kertoo korealaisesta K-Beauty -trendistä kaiken oleellisen, mutta luotaa myös ilmiön taustoja ja käytettyjä raaka-aineita totuttua syvemmin. Se kertoo, miltä osin suomalainen ja korealainen kauneusihanne muistuttavat toisiaan, ja miten helposti lähestyttävä korealainen ihonhoitorutiini on. Tai miten korealainen ihonhoito myötäilee vuoden kiertoa ja miten selvitä kosmetiikkaviidakossa.

Siinä missä Korea on juuri nyt kosmetiikkamarkkinan suunnannäyttäjiä, on kokenut kauneuden ja hyvinvoinnin ammattilainen, supersuosittu kauneusblogaaja Katja Kokko sitä korealaisen ihonhoitorutiinin soveltamisessa osaksi kokonaisvaltaista hyvinvointia levon, ravinnon ja liikunnan rinnalla. Kuulaan kaunis -kirjassan Kokko kertoo, miten ihonhoitorutiinilla saavutetaan tuloksia tehokkaasti.
Katja Kokko

Kirjailija

Katja Kokko

Katja Kokko on inspiroinut naisia kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin ja kauneudenhoitoon jo kahden vuosikymmenen ajan. Hän on luonnonkosmetiikkamaailman valovoimainen vaikuttaja joka tuntee niin tuotteet ja raaka-aineet kuin kotimaiset ja kansainväliset trendit. Suositulla katjakokko.com-sivustollaan hän esittelee tuoreimmat ilmiöt tinkimättömästi ja intohimolla – käytännön vinkkejä unohtamatta. Sivusto on jokaisen ihostaan tietoista huolta pitävän naisen luottotietopankki.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Muu
  • Sivumäärä 128
  • Kirjastoluokka 59.31
  • ISBN 9789512414376
  • Gummerus kustannus, helmikuu 2019

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS