Kuolematon kunnia

Kuolematon kunnia

Kuolematon kunnia

Norjan dekkarikuningattaren uusi, jännittävä sarja

Nuori hiihtolupaus Hege Chin Morell on jäänyt kiinni dopingista. Hegen isä epäilee sabotaasia ja pyytää Selma Falckia puhdistamaan Hegen nimen ennen seuraavia arvokisoja. Selmalle tarjous on viimeinen mahdollisuus pitää kiinni omasta maineestaan. Hän on pelannut rahansa, parisuhteensa ja juristinlupansa, mutta Hegen isän ehdottama vedonlyönti voi palauttaa hänen uransa raiteilleen.


Pian toinen hiihtomaajoukkueen jäsen kuolee tapaturmaisesti, ja hänenkin verestään löytyy kiellettyjä aineita. Skandaali uhkaa tahrata kaikki norjalaishiihtäjät ja media penkoo armotta hiihtoliiton jäsenten menneisyyttä. Tarkoin varjeltujen salaisuuksien noustessa pintaan Selma ymmärtää, että uhattuna ei ole vain urheilijoiden kunnia – useamman hiihtäjän henki on hänen käsissään.Kuolematon kunnia avaa Anne Holtilta uuden sarjan, jonka pääosassa on viisikymppinen juristi Selma Falck. Terävä ja ajankohtainen rikosromaani pureutuu huippu-urheilun maailmaan ja ruotii niin nationalismia, dopingia kuin kulissien takaista korruptiotakin.”Odottamaton mutta erinomaisen onnistunut yhdistelmä murhia, kostoa ja dopingia Norjan maastohiihtojoukkueessa… Mahdoton laskea käsistään.”

Aftonbladet”Virkeä, poikkeuksellinen ja vakuuttava.”

The Times”Anne Holt on parhaimmillaan.”

Borås Tidning”Selma Falck… on mahtava, tuore lisä rikoskirjallisuudessa.”

Nordjyske Stiftstidene
Anne Holt

Kirjailija

Anne Holt

Anne Holt (s. 1958) on koulutukseltaan asianajaja. Hän on toiminut lyhyen ajan Norjan oikeusministerinä, työskennellyt Norjan poliisin palveluksessa sekä luonut merkittävän uran toimittajana. Nykyisin hän on täysin omistautunut menestyksekkäälle kirjailijanuralleen. Holt on värikäs ja vaikutusvaltainen keskustelija, joka ottaa myös romaaneissaan kantaa päivänpolttaviin yhteiskunnallisiin kysymyksiin. Holtin kirjoja on myyty maailmalla yhteensä yli 10 miljoonaa kappaletta.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 499
  • Koko 134 x 213 mm
  • Alkuteos En grav for to
  • Suomentaja Outi Menna
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512414550
  • Gummerus kustannus, syyskuu 2020

TUTUSTU MYÖS