Kuoleman kulissit

Kuoleman kulissit

Kuoleman kulissit

Räyhäkäs suomalaisnainen Pietarin työ- ja yöelämässä.

KYPROS. Yhdysvaltalaisen megakorporaation hulppea gaalailta päättyy synkästi, kun juhlapaikalta löytyy ruumis. Venäjän-bisnekseen erikoistunut sisäisen tarkastuksen supernainen Reija Wren kuvitteli juhlivansa uutta askelta urallaan, mutta skumppa vaihtuu katkeraan krapulaan.

PIETARI. Yrityskaupat Venäjällä eivät mene putkeen. Reija huomaa tuoreen työyhteisönsä muuttuvan räjähdysherkäksi. Jokainen tuntuu tavoittelevan härskisti omaa etuaan, ja mysteerit seuraavat häntä työn lisäksi yksityiselämän puolelle. Kierrosten kiristyessä Reija on tiukan valinnan edessä: keneen hän voi luottaa? Koituvatko hänen epäortodoksiset tutkimusmenetelmänsä kunniaksi vai kuolemaksi?
Anniina Tarasova

Kirjailija

Anniina Tarasova

Anniina Tarasova (s. 1985) on helsinkiläinen tarinankertoja ja kasvuyritysjohtaja, joka tuntee suomalaisen ja venäläisen työelämän. Tarasovan taustassa yhdistyvät Pietarista vallankumousta paenneet emigrantit, temperamenttiset karjalaiset ja jähmeän oikeudenmukaiset hämäläiset. Koulutukseltaan hän on sosiologi ja ekonomi – omien sanojensa mukaan yhdistelmä humaania hörhöä ja analyyttista liikenaista.

TUTUSTU MYÖS