Tulenarkoja asioita

Tulenarkoja asioita

Tulenarkoja asioita

Yli miljoona myytyä kappaletta Yhdysvalloissa – yli vuosi myyntilistoilla.

Shaker Heights on menestyvien ihmisten lähiö, jossa jopa talojen väritys on soinnutettu kauniisti yhteen. Parhaiten täydellisyyden tavoittelu kilpistyy Elena Richardsonissa.
Sitten idylliseen lähiöön saapuu kiehtovan salamyhkäinen Mia Warren – taiteilija ja yksinhuoltajaäiti – teinityttärensä Pearlin kanssa ja vuokraa talonpuolikkaan Richardsoneilta. Richardsonin perheen lapset tuntevat heti vetoa säännöistä piittaamatonta kaksikkoa kohtaan.
Mia ja Elena huomaavat joutuneensa vastakkain, kun koko kaupunkia jakaa huoltajuuskiista. Elena päättää selvittää, mitä Mia menneisyydessään salaa. Hänen pakkomielteestään eivät kuitenkaan maksa vain Mia ja Pearl – vaan myös hänen oma perheensä.
Tulenarkoja asioita tarkastelee eri tapoja olla äiti ja osoittaa, mikä vaara piilee uskomuksessa, että sääntöjä noudattamalla voi hallita elämää.
”Olisi vähättelyä sanoa, että rakastin tätä kirjaa.” –Reese Witherspoon
Celeste Ng

Kirjailija

Celeste Ng

Kirjailija Celeste Ng kasvoi Shaker Heightsissa, Ohiossa, ja asuu nykyään Cambridgessa, Massachusettsissa. Ngn läpimurto oli jo hänen esikoisteoksensa Olisi jotain kerrottavaa, joka julkaistaan suomeksi keväällä 2020. Hänen toinen romaaninsa Tulenarkoja asioita (2019) on sekin ollut valtava myynti- ja arvostelumenestys, joka vahvisti Ngn asemaa yhtenä suosituimpana yhdysvaltalaisena nykykirjailijana. Ngn kirjojen käännösoikeudet on myyty 33 maahan.

Kirjan tiedot

  • Lukija Anna Saksman
  • Sidosasu Muu
  • Alkuteos Little Fires Everywhere
  • Suomentaja Sari Karhulahti
  • Kirjastoluokka A 84.2
  • ISBN 9789512416714
  • Gummerus kustannus, kesäkuu 2019

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS