Älä jää pimeään

Älä jää pimeään

Älä jää pimeään

Tiheätunnelmainen psykologinen trilleri, joka ei jätä lukijaa rauhaan.
Täydellisen auringonpimennyksen varjo on juuri väistynyt, kun Laura joutuu väkivaltaisen kohtauksen silminnäkijäksi festivaaleilla Cornwallissa. Hänen keskeyttämänsä mies kieltää kaiken, nainen näyttää kiitolliselta. On vain sana sanaa vastaan.
Laura ja hänen poikaystävänsä Kit hälyttävät poliisin paikalle, ja sillä hetkellä neljä elämää muuttuu iäksi. Viidentoista vuoden kuluttua Laura ja Kit elävät pelon
vallassa. Laura tietää, että teki oikein todistaessaan raiskaajaa vastaan, mutta hän tietää myös, ettei koko kuvaa voi koskaan hahmottaa vaan jotain jää aina pimentoon… jotain, mitä hän ei olisi koskaan osannut aavistaa.
”Piinaava. Lumoava. Unohtumaton.” - Gillian Flynn

”Tummasävyinen, uskomattoman tunnelmallinen psykologinen trilleri.” - GRAZIA

”[Kelly] ripottelee mestarillisesti yksityiskohtia ja pitää lukijat epätietoisina totuudesta – ja sen lukuisista harmaan sävyistä – aivan loppuratkaisuun asti.” - GUARDIAN

”TÄMÄN kirjan olisin halunnut kirjoittaa.” – Clare Mackintosh
Erin Kelly

Kirjailija

Erin Kelly

Erin Kelly (s. 1976) on Lontoossa syntynyt kirjailija ja toimittaja, joka tunnetaan ennen muuta taitavista psykologisista trillereistään. Jo hänen esikoisromaaninsa The Poison Tree oli menestys, mutta yksin Britanniassa jo miltei puoli miljoonaa kappaletta myynyt Älä jää pimeään nosti Kellyn psykologisen trillerin kärkikaartiin. Entiseen viktoriaaniseen mielisairaalaan sijoittuva Kiviäidit on hänen tuorein jännitysromaaninsa. Kelly oli yksi Dekkariviikon 2019 tähtivieraista Helsingissä.

Kirjan tiedot

  • Lukija Krista Putkonen-Örn
  • Sidosasu Muu
  • Alkuteos He Said/She Said
  • Suomentaja Päivi Pouttu-Delière
  • Kirjastoluokka A 84.2
  • ISBN 9789512418978
  • Gummerus kustannus, maaliskuu 2020

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS