Eniten vituttaa 2021

Eniten vituttaa 2021

Eniten vituttaa 2021

Tuntuuko siltä, että tuleva vuosi on pelkkää päivänpaistetta? Mikään ei vituta, koska mitään ongelmia ei ole. Naapurit, työkaverit ja sukulaiset ovat pelkkää hymyä ja älyn loistetta. Teknologia pelaa, lehdet ovat täynnä hyviä uutisia ja liikenneruuhkassakin annetaan kohteliaasti tietä. Valtakunnan päättäjät tekevät viisaita ja harkittuja ratkaisuja. Eikä naapurin koirakaan hauku sunnuntaiaamuisin ennen yhtätoista.

BUAHHAHHAHHAHHAAAAA!

Eniten vituttaa 2021 -kalenteri kaupoissa lokakuussa.

Kirjailijat

Pasa

Pasa on Tampereella asuva kirjailija, joka kirjoittaa yhdessä Atpon kanssa. Heidän kulttiklassikoksi noussut esikoisteoksensa Eniten vituttaa kaikki (2008) oli menestys, jota ovat seuranneet ihmiselämän keskeisiä asioita kuten parisuhdetta, työtä ja elämäntaitoa käsittelevät vitutusteokset. Ensimmäinen Eniten vituttaa kaikki on ilmestynyt myös viroksi.

Atpo

Atpo on Helsingissä asuva kirjailija, joka kirjoittaa yhdessä Pasan kanssa. Heidän kulttiklassikoksi noussut esikoisteoksensa Eniten vituttaa kaikki (2008) oli menestys, jota ovat seuranneet ihmiselämän keskeisiä asioita kuten parisuhdetta, työtä ja elämäntaitoa käsittelevät vitutusteokset. Ensimmäinen Eniten vituttaa kaikki on ilmestynyt myös viroksi.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Muu
  • Sivumäärä 366
  • Koko 100 x 100 mm
  • ISBN 9789512419319
  • Gummerus kustannus, lokakuu 2020

TUTUSTU MYÖS