Eniten vituttaa 2021

Eniten vituttaa 2021

Eniten vituttaa 2021

Tuntuuko siltä, että tuleva vuosi on pelkkää päivänpaistetta? Mikään ei vituta, koska mitään ongelmia ei ole. Naapurit, työkaverit ja sukulaiset ovat pelkkää hymyä ja älyn loistetta. Teknologia pelaa, lehdet ovat täynnä hyviä uutisia ja liikenneruuhkassakin annetaan kohteliaasti tietä. Valtakunnan päättäjät tekevät viisaita ja harkittuja ratkaisuja. Eikä naapurin koirakaan hauku sunnuntaiaamuisin ennen yhtätoista.

BUAHHAHHAHHAHHAAAAA!

Eniten vituttaa 2021 -kalenteri kaupoissa lokakuussa.

Kirjailijat

Pasa

Pasa on tamperelainen isopää ja kokopäivätoiminen nilkki. Kaverin säälittävyydestä kertoo kiusallista kieltään se, että hänen CV:nsä tärkein ja ainoa sisältö koostuu Eniten vituttaa kaikki -tuotannosta. Pasan tavanneet tietävät, miksi hän on nimenomaan kirjailija, eikä esimerkiksi TV-kasvo. Vitutuksen ammattilaiseksi Pasa pätevöityi kirjekurssilla.

Atpo

Atpo on helsinkiläinen isopää, joka vähäisistä kirjoittajan lahjoistaan huolimatta tehtailee Eniten vituttaa kaikki -aineistoa. Atpon haaveena on jonakin päivänä olla suuri suomalainen kirjailija, mikä hänen ruokailutottumuksillaan on lähinnä ajan kysymys. Suhteista hän ei ymmärrä mitään. Tämä koskee niin mitta- kuin ihmissuhteitakin.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Muu
  • Sivumäärä 366
  • Koko 100 x 100 mm
  • ISBN 9789512419319
  • Gummerus kustannus, lokakuu 2020

TUTUSTU MYÖS