Maggie ja minä

Maggie ja minä

Maggie ja minä

Eppu Nuotion hurmaavaa rakkausromaani on täynnä elämänjanoa ja suuria tunteita

Kun Hanna tapaa lukupiirissä Ulrikan, hän ymmärtää heti, että on kaivannut juuri tätä työn ja perhe-elämän vastapainoksi. Naiset ystävystyvät. Ulrika esittelee Hannan miehelleen, eikä Hanna pian tiedä, kummasta hän on hurmaantuneempi, Ulrikasta vai tämän miehestä Matsista.
Romaanin toisessa aikatasossa seurataan taidemaalari Venny Soldan-Brofeldtin ja Maggie Gripenbergin suhdetta. Eletään 1900-luvun alkua, ja Vennyn avioliitto natisee liitoksissaan, kun hän maalaa kalliolla alasti tanssivaa Maggieta.
Vennyn ja Maggien tarina ei jätä Hannaa rauhaan. Hänkin kaipaa onnea ja tunnetta siitä, että joku kannattelee vaikeiden aikojen yli.
Eppu Nuotio

Kirjailija

Eppu Nuotio

Bestseller-kirjailija Eppu Nuotion (s. 1962 Iisalmessa) tuotanto sisältää romaaneja, lastenkirjoja, musikaaleja, näytelmiä ja tv-käsikirjoituksia. Berliini-vuosiensa jälkeen kirjailija on palannut Suomeen ja asuu pääkaupunkiseudulla miehensä ja koiransa kanssa. Nuotion suositun Raakel Oksa -dekkarisarjan esimmäinen osa (Leinikkimekko, 2022) saa jatkoa, kun Hopeamedaljonki ilmestyy keväällä 2023.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Muu
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512419548
  • Gummerus kustannus, elokuu 2020