CupOfTherapy - Tunti tunnilta tuntien

CupOfTherapy - Tunti tunnilta tuntien

CupOfTherapy - Tunti tunnilta tuntien

Miten paljon tunteita yhteen päivään mahtuukaan! Tunti tunnilta tuntien on osuvasti kuvitettu ja sanoitettu työyhteisökirja kansainvälisen suosion saavuttaneen CupOfTherapy-ilmiön tekijöiltä.

Tämä kirja on psykoterapeutti Antti Ervastin ja kuvittaja Matti Pikkujämsän luomus alati ajankohtaisesta ja tärkeästä aiheesta, työn ja vapaa-ajan tasapainosta. Se on kuin väkevä karhunhalaus, jolla suuri sanoma: On normaalia kohdata vastoinkäymisiä ja ongelmia, ja olemme tärkeitä sellaisena kuin olemme, karvoinemme kaikkinemme.

CupOfTherapy on sosiaalisesta mediasta siivet alleen saanut, kansainvälisesti (mm. Muji Japani, Korea ja Saksa) tunnettu konsepti, jossa helposti lähestyttävien eläinhahmojen avulla avataan meille ihmisille tärkeitä hyvinvointia ja mielenterveyttä tukevia, haastaviakin teemoja. CupOfTherapy-maailmassa kuvataan elämän isoja ja pieniä solmukohtia lempeästi ja lämmöllä. Ne viestivät kuvan ja siihen sopivan voimatekstin täydeltä rohkaisua, lohtua ja huumoria.

"Helposti samaistuttavien eläinhahmojen avulla vaikeiden tunteitten ulkoistaminen ja uudelleentulkinta voi onnistua ohjeistavaa self-help -opasta paremmin."
Helena Aatsinki
Työterveyshuollon erikoislääkäri, unilääketieteen erityispätevyys, psykoterapeutti, työnohjaaja

"Miten paljon yhteen päivään mahtuukaan? Upeasti kuvitettu ja sanoitettu työyhteisökirja, jota suosittelen lämpimästi kaikille!"
Kaarina Mönkkönen
Yliopiston lehtori YTT, dosentti
Itä-Suomen yliopisto
Yhteiskuntatieteiden laitos

Kirjailijat

Matti Pikkujämsä

Matti Pikkujämsä (s. 1976) on palkittu taiteilija ja kuvittaja. Hän on tunnettu muotokuvaprojektistaan sekä lukuisista lastenkirja- ja lehtikuvituksistaan. Kirja- ja lehtikuvitusten lisäksi Pikkujämsä on suunnitellut tekstiili- ja astiakuvituksia muun muassa Mujille, Kaunisteelle, Lapuan kankureille ja Marimekolle.

Antti Ervasti

Antti Ervasti (s. 1975) on psykoterapeutti, joka on erikoistunut perhe-, pari- ja seksuaaliterapiaan. Hän on myös luennoitsija. Ervasti käsittelee työpajoissaan ja luennoissaan myös lukuisia seksuaalisuuteen läheisesti liittyviä aiheita, kuten identiteettiä, suhteita ja väkivaltaa.

TUTUSTU MYÖS