Kuolematon kunnia

Kuolematon kunnia

Kuolematon kunnia

Norjan dekkarikuningattaren uusi, jännittävä sarja

Selma Falck on menettänyt kaiken. Hän on pelannut rahansa, parisuhteensa, lapsensa ja juristinlupansa ja asuu nyt laitakaupungilla piskuisessa asunnossa seuranaan vain kopea rotukissa.

Kun nuori hiihtolupaus Hege Chin Morell jää kiinni dopingista, Hegen isä pyytää Selman apua. Isä epäilee sabotaasia ja tarjoaa Selmalle viimeistä vedonlyöntiä: hän lupaa palauttaa Selman kunnian ja varallisuuden, jos Selma puhdistaa Hegen maineen ennen seuraavia arvokisoja.

Toinen hiihtomaajoukkueen jäsen kuolee tapaturmaisesti, ja hänenkin verestään löytyy kiellettyjä aineita. Koko Norja kohisee tapauksesta, ja skandaali uhkaa tahrata kaikkien maineen. Selmalla on ratkaisun avaimet käsissään, mutta aikaa ei ole hukattavaksi. Useamman hiihtäjän henki riippuu hänestä.

Kuolematon kunnia on ajankohtainen ja terävä rikosromaani. Se avaa Anne Holtin uuden sarjan, jonka päähenkilö Selma Falck on viisikymppinen entinen juristi ja huippu-urheilija.
Anne Holt

Kirjailija

Anne Holt

Anne Holt (s. 1958) on koulutukseltaan asianajaja. Hän on toiminut lyhyen ajan Norjan oikeusministerinä, työskennellyt Norjan poliisin palveluksessa sekä luonut merkittävän uran toimittajana. Nykyisin hän on täysin omistautunut menestyksekkäälle kirjailijanuralleen. Holt on värikäs ja vaikutusvaltainen keskustelija, joka ottaa myös romaaneissaan kantaa päivänpolttaviin yhteiskunnallisiin kysymyksiin.

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Muu
  • Alkuteos En grav for to
  • Suomentaja Outi Menna
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512420735
  • Gummerus kustannus, syyskuu 2020

TUTUSTU MYÖS