Daisy Jones & The Six

Daisy Jones & The Six

Daisy Jones & The Six

Huumaava hittiromaani vapaasta sielusta ja 70-luvun rockmaailmasta”Minua ei kiinnostanut vähääkään olla jonkun toisen muusa. Minä en ole muusa. Minä olen se joku.” Näin sanoo Daisy Jones, 70-luvun rockmaailman myyttinen, valovoimainen ikoni. Los Angelesissa seksin, huumeiden ja aivan ennen kaikkea rock ’n’ rollin voimalla kasvaneen nuoren naisen poikkeuksellinen ääni ja luonnonlapsenomainen kauneus toivat hänet valokeilaan jo varhain. Tähti hänestä tuli, kun tuottaja tajusi laittaa hänet lavalle yhdessä nosteessa olevan The Sixin kanssa. Kaikki tietävät, että Daisy Jones & The Sixin ällistyttävä menestystarina päättyi sokeeraavasti bändin hajottua suosionsa huipulla. Nyt on aika kertoa koko kunnianhimoa, intohimoa, sydänsurua ja musiikkia sykkivä tarina noususta tuhoon.Los Angelesissa asuvan Taylor Jenkins Reidin Daisy Jones & The Six on fiktiivisen päähenkilönsä lailla ilmiömäinen menestystarina. New York Times ja Sunday Times -myyntihitti valittiin lukuisille vuoden parhaiden kirjojen listoille, ja GoodReadsin käyttäjät äänestivät sen vuoden parhaaksi historialliseksi romaaniksi. Siitä on tekeillä Reese Witherspoonin tuottama tv-sarja.

”Daisy Jones & The Six antaa yllättävän lahjan: anteeksipyytelemättömän, kaiken kyynisyyden unohtavan rakkauden 1970-luvun rock ’n’ rolliin, leveine lahkeineen päivineen.” - New York Times Book Review

“Valmistaudu lukemaan yhdessä yössä.” – Vogue
Taylor Jenkins Reid

Kirjailija

Taylor Jenkins Reid

Los Angelesissa asuva Taylor Jenkins Reid on kirjoittanut seitsemän romaania, joista kolme viimeisintä on noussut myyntihiteiksi ja valittu lukuisille vuoden parhaiden kirjojen listoille. Fiktiivisen päähenkilönsä lailla ilmiömäiseksi menestystarinaksi nousseesta Daisy Jones and The Six -romaanista on tekeillä Reese Witherspoonin tuottama TV-sarja, ja GoodReadsin käyttäjät äänestivät sen vuoden parhaaksi historialliseksi romaaniksi.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä 444
  • Koko 134 x 213 mm
  • Alkuteos Daisy Jones & The Six
  • Suomentaja Inka Parpola
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512421725
  • Gummerus kustannus, heinäkuu 2021

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS