Unisatuja rauhattomille aikuisille 27 - Etuajassa joogaan

Unisatuja rauhattomille aikuisille 27 - Etuajassa joogaan

Unisatuja rauhattomille aikuisille 27 - Etuajassa joogaan

Tyynnyttäviä tarinoita, jotka auttavat sinua laskemaan kierroksia ja nukkumaan paremmin.

"Joogasali oli hämärä tai oikeastaan pimeä; ainoat valonlähteet olivat muutama kynttilä ja äärimmilleen himmennetyt valot. Ilma oli lämmin,
hengittäminen tuntui helpolta eikä ihoni enää ollut viileä. Puulattiat ja himmeät valot loivat huoneeseen oranssinväristä hehkua, joka toi mieleen takkatulen lämmön."
Rauhattomat ja kiireiset mielet tarvitsevat lepopaikan. Oli ongelmana sitten nukahtamisvaikeudet, heräily kesken unien tai levottomuus päivän kiireiden keskellä, Kathryn Nicolai tarjoaa lempeän, luonnollisen ja tehokkaaksi todistetun tavan rauhoittaa mieli ennen unta. Sarja perustuu hänen rakastettuun unipodcastiinsa, jolla on jo miljoonia kuuntelijoita ympäri maailmaa. Vuokko Hovatan lukemat hyvän olon sadut tarjoavat pieniä rentoutumisen hetkiä, jotka johdattavat syvään, levolliseen uneen.

Kauniita unia.
Kathryn Nicolai

Kirjailija

Kathryn Nicolai

Kathryn Nicolai on jooga- ja meditaatio-ohjaaja sekä supersuositun Nothing Much Happens -unipodcastin luoja. Hän kirjoittaa ihanan kotoisia, lempeitä nukahtamistarinoita, jotka auttavat lukijaa rentoutumaan ja saamaan rauhaisan unen päästä kiinni. Kathrynin tarinoissa yhdistyvät taiten ammatillinen osaaminen ja kokemus sekä vastustamaton tarinankerronnan lumo: tyyntymisen lisäksi hänen lukijansa ja kuulijansa tulevat kuin huomaamatta kehittäneeksi parempia unitapoja ja oppivat mindfulnessin periaatteita, jotka tekevät myös herelläolotunneista levollisempia.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Lukija Vuokko Hovatta
  • Sidosasu Muu
  • Alkuteos Nothing Much Happens
  • Suomentaja Anuirmeli Sallamo-Lavi
  • Kirjastoluokka A 59.3
  • ISBN 9789512423859
  • Gummerus kustannus, maaliskuu 2021

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS