Kuinka menestyä hullujenhuoneella

Kuinka menestyä hullujenhuoneella

Kuinka menestyä hullujenhuoneella

Bestselleristin pettämättömällä huumorilla höystetty omakohtainen kertomus suljetulta osastolta

Majan ura stand up -koomikkona ei varsinaisesti ole nousukiidossa, kuten ei hänen elämänsäkään. Kaikki sai oikeastaan alkunsa jo siitä, kun Majan äidin pessaari petti ja Maja syntyi. Viime aikoina Maja on murtautunut mökkiin varastaakseen alkoholia (mutta se tuli tarpeeseen), repinyt irti puolet ystävänsä tapeteista (mutta tapetin takaa kuului hiiren rapinaa) ja missannut tärkeän koe-esiintymisen (mutta kukapa ei olisi, kun matkan katkaisee kimppuun hyökkäävä puudeli). Mutta ei kai poliisi siltikään ole oikeutettu viemään häntä suljetulle osastolle?

Emmy Abrahamson nousi kansainvälisesti tunnetuksi omakohtaisella rakkaustarinallaan Kuinka rakastua mieheen joka tulee puskista, joka pysytteli myös Suomen bestsellerlistoilla kolmen kuukauden ajan. Kuinka menestyä hullujenhuoneella perustuu kirjailijan omiin kokemuksiin mielenterveyden pettämisestä. Samalla romaani ottaa railakkaasti mutta terävästi kantaa mielipiteitä jakavaan aiheeseen.

”Vakavasta aiheesta huolimatta tämä on lämmin ja erittäin hauska kirja täynnä tarkkanäköisyyttä, joka vetää vertoja Amy Schumerille.” – Damernas Värld

”Mustaa huumoria, purevia vitsejä, kuumeisen intensiivinen ja sisältää kahmalokaupalla elämänviisautta.” – Tara

”Tämän kevään komediahitti. Kirja jota rakastaa hullun lailla.” – I Hyllan
Emmy Abrahamson

Kirjailija

Emmy Abrahamson

Ruotsalais-puolalainen Emmy Abrahamson varttui Ruotsissa, Neuvostoliitossa ja Itävallassa. Abrahamson nousi kansainvälisesti tunnetuksi omakohtaisella rakkaustarinallaan Kuinka rakastua mieheen joka tulee puskista, joka pysytteli Suomen bestsellerlistoilla kolmen kuukauden ajan. Teosta on yksin Ruotsissa myyty yli 150 000 kappaletta ja sen oikeudet on myyty 19 maahan. Abrahamson kirjoittaa omakohtaisista aiheista huumorilla, railakkaasti ja tarkkanäköisesti.

Uutiset

Kirjan tiedot

  • Sidosasu Sidottu
  • Sivumäärä Noin 250
  • Koko 134 x 213 mm
  • Alkuteos Hur man gör succé på dårhus
  • Suomentaja Outi Menna
  • Kirjastoluokka 84.2
  • ISBN 9789512424276
  • Gummerus kustannus, tammikuu 2023

TUTUSTU MYÖS