Unisatuja rauhattomille aikuisille 37 - Konsertti puistossa

Unisatuja rauhattomille aikuisille 37 - Konsertti puistossa

Unisatuja rauhattomille aikuisille 37 - Konsertti puistossa

Tyynnyttäviä tarinoita, jotka auttavat sinua laskemaan kierroksia ja nukkumaan paremmin.

”Bändi oli alkanut jo soittaa. Se oli nelihenkinen jazzorkesteri, jossa oli kontrabasso, rummut, piano ja torvi. Penkit lähelläni täyttyivät perheistä, pariskunnista ja kaltaisistani, yksin paikalle tulleista musiikinystävistä; olimme tulleet joko tarkoituksella kuuntelemaan tai onneksemme töistä kotiin palatessamme kuulleet soiton ja tulleet nauttimaan siitä. Nojauduin kylmää, kivistä selkänojaa vasten ja suljin silmät.”

Rauhattomat ja kiireiset mielet tarvitsevat lepopaikan. Oli ongelmana sitten nukahtamisvaikeudet, heräily kesken unien tai levottomuus päivän kiireiden keskellä, Kathryn Nicolai tarjoaa lempeän, luonnollisen ja tehokkaaksi todistetun tavan rauhoittaa mieli ennen unta. Sarja perustuu hänen rakastettuun unipodcastiinsa, jolla on jo miljoonia kuuntelijoita ympäri maailmaa. Vuokko Hovatan lukemat hyvän olon sadut tarjoavat pieniä rentoutumisen hetkiä, jotka johdattavat syvään, levolliseen uneen.

Kauniita unia.
Kathryn Nicolai

Kirjailija

Kathryn Nicolai

Kathryn Nicolai on jooga- ja meditaatio-ohjaaja sekä supersuositun Nothing Much Happens -unipodcastin luoja. Hän kirjoittaa ihanan kotoisia, lempeitä nukahtamistarinoita, jotka auttavat lukijaa rentoutumaan ja saamaan rauhaisan unen päästä kiinni. Kathrynin tarinoissa yhdistyvät taiten ammatillinen osaaminen ja kokemus sekä vastustamaton tarinankerronnan lumo: tyyntymisen lisäksi hänen lukijansa ja kuulijansa tulevat kuin huomaamatta kehittäneeksi parempia unitapoja ja oppivat mindfulnessin periaatteita, jotka tekevät myös herelläolotunneista levollisempia.

Kirjan tiedot

  • Lukija Vuokko Hovatta
  • Sidosasu Muu
  • Alkuteos Nothing Much Happens
  • Suomentaja Anuirmeli Sallamo-Lavi
  • Kirjastoluokka A 59.3
  • ISBN 9789512424665
  • Gummerus kustannus, kesäkuu 2021

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS