Unisatuja rauhattomille aikuisille 40 - Kirje kuoressa

Unisatuja rauhattomille aikuisille 40 - Kirje kuoressa

Unisatuja rauhattomille aikuisille 40 - Kirje kuoressa

Tyynnyttäviä tarinoita, jotka auttavat sinua laskemaan kierroksia ja nukkumaan paremmin.

”Minusta on mukavaa odottaa hetki ennen kuin avaa kirjeen, sillä se lisää jännitystä, enkä sitä paitsi halunnut sotkea kaunista sinistä paperia maapähkinävoilla. Söin rauhassa leipäni ja ihanan kypsän banaanin, join mehun ja siivosin jälkeni. Sitten pesin käteni ja vein kirjeen takakuistille aurinkoiseen paikkaan luettavaksi – kohtaan, josta saatoin ihastella puutarhaa samalla kun luin.”

Rauhattomat ja kiireiset mielet tarvitsevat lepopaikan. Oli ongelmana sitten nukahtamisvaikeudet, heräily kesken unien tai levottomuus päivän kiireiden keskellä, Kathryn Nicolai tarjoaa lempeän, luonnollisen ja tehokkaaksi todistetun tavan rauhoittaa mieli ennen unta. Sarja perustuu hänen rakastettuun unipodcastiinsa, jolla on jo miljoonia kuuntelijoita ympäri maailmaa. Vuokko Hovatan lukemat hyvän olon sadut tarjoavat pieniä rentoutumisen hetkiä, jotka johdattavat syvään, levolliseen uneen.

Kauniita unia.
Kathryn Nicolai

Kirjailija

Kathryn Nicolai

Kathryn Nicolai on jooga- ja meditaatio-ohjaaja sekä supersuositun Nothing Much Happens -unipodcastin luoja. Hän kirjoittaa ihanan kotoisia, lempeitä nukahtamistarinoita, jotka auttavat lukijaa rentoutumaan ja saamaan rauhaisan unen päästä kiinni. Kathrynin tarinoissa yhdistyvät taiten ammatillinen osaaminen ja kokemus sekä vastustamaton tarinankerronnan lumo: tyyntymisen lisäksi hänen lukijansa ja kuulijansa tulevat kuin huomaamatta kehittäneeksi parempia unitapoja ja oppivat mindfulnessin periaatteita, jotka tekevät myös herelläolotunneista levollisempia.

Kirjan tiedot

  • Lukija Vuokko Hovatta
  • Sidosasu Muu
  • Alkuteos Nothing Much Happens
  • Suomentaja Anuirmeli Sallamo-Lavi
  • Kirjastoluokka A 59.3
  • ISBN 9789512424696
  • Gummerus kustannus, kesäkuu 2021

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS