Unisatuja rauhattomille aikuisille 41 - Kesätivolissa

Unisatuja rauhattomille aikuisille 41 - Kesätivolissa

Unisatuja rauhattomille aikuisille 41 - Kesätivolissa

Tyynnyttäviä tarinoita, jotka auttavat sinua laskemaan kierroksia ja nukkumaan paremmin.

””Lapsina sitä mentiin tivoliin aina päiväsaikaan. Pyörimme karuselleissa, pelasimme narunvetopelejä ja heitimme tölkkejä palloilla, söimme maailman makeimpia mehujäätelöpuikkoja sekä hodareita, joihin puristettiin kellertävä sinappivana. Helle ei meitä haitannut, vaan juoksimme kioskinluukulta seuraavalle ja neuvottelimme kovaan ääneen siitä, mitä tekisimme seuraavaksi. Jossain vaiheessa meidät haettiin ja vietiin kotiin pölyisinä, uupuneina ja edelleen täynnä intoa siitä, mitä kaikkea olimme tehneet ja nähneet päivän mittaan.”

Rauhattomat ja kiireiset mielet tarvitsevat lepopaikan. Oli ongelmana sitten nukahtamisvaikeudet, heräily kesken unien tai levottomuus päivän kiireiden keskellä, Kathryn Nicolai tarjoaa lempeän, luonnollisen ja tehokkaaksi todistetun tavan rauhoittaa mieli ennen unta. Sarja perustuu hänen rakastettuun unipodcastiinsa, jolla on jo miljoonia kuuntelijoita ympäri maailmaa. Vuokko Hovatan lukemat hyvän olon sadut tarjoavat pieniä rentoutumisen hetkiä, jotka johdattavat syvään, levolliseen uneen.

Kauniita unia.
Kathryn Nicolai

Kirjailija

Kathryn Nicolai

Kathryn Nicolai on jooga- ja meditaatio-ohjaaja sekä supersuositun Nothing Much Happens -unipodcastin luoja. Hän kirjoittaa ihanan kotoisia, lempeitä nukahtamistarinoita, jotka auttavat lukijaa rentoutumaan ja saamaan rauhaisan unen päästä kiinni. Kathrynin tarinoissa yhdistyvät taiten ammatillinen osaaminen ja kokemus sekä vastustamaton tarinankerronnan lumo: tyyntymisen lisäksi hänen lukijansa ja kuulijansa tulevat kuin huomaamatta kehittäneeksi parempia unitapoja ja oppivat mindfulnessin periaatteita, jotka tekevät myös herelläolotunneista levollisempia.

Kirjan tiedot

  • Lukija Vuokko Hovatta
  • Sidosasu Muu
  • Alkuteos Nothing Much Happens
  • Suomentaja Anuirmeli Sallamo-Lavi
  • Kirjastoluokka A 59.3
  • ISBN 9789512424702
  • Gummerus kustannus, heinäkuu 2021

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS