Unisatuja rauhattomille aikuisille 42 - Tähtien tähyilyä metsässä

Unisatuja rauhattomille aikuisille 42 - Tähtien tähyilyä metsässä

Unisatuja rauhattomille aikuisille 42 - Tähtien tähyilyä metsässä

Tyynnyttäviä tarinoita, jotka auttavat sinua laskemaan kierroksia ja nukkumaan paremmin.

”Olin ottanut mukaan vanhan matkahuovan, ja kun tulin tähystyspaikalleni, levitin huovan kalliolle ja ojentauduin makuulle. Vein kädet niskani taakse ja ristin nilkkani – tämä oli tähtien tähyilemiseen sovelias asento. Tähdet olivat niin kirkkaita, että henkeni salpautui. Pystyin tuskin silmääkään räpäyttämään. Olin tottunut yötaivaaseen, jolle heijastuvat myös katuvalot ja mainosvalot ja rakennukset, mutta täällä tähdet olivat ainoa valonlähde. Ne olivat ällistyttävän kirkkaita, ja vaikka ne olivat niin kaukana, tuntui kuin olisi vain voinut ojentaa kätensä ja koskettaa niitä.”

Rauhattomat ja kiireiset mielet tarvitsevat lepopaikan. Oli ongelmana sitten nukahtamisvaikeudet, heräily kesken unien tai levottomuus päivän kiireiden keskellä, Kathryn Nicolai tarjoaa lempeän, luonnollisen ja tehokkaaksi todistetun tavan rauhoittaa mieli ennen unta. Sarja perustuu hänen rakastettuun unipodcastiinsa, jolla on jo miljoonia kuuntelijoita ympäri maailmaa. Vuokko Hovatan lukemat hyvän olon sadut tarjoavat pieniä rentoutumisen hetkiä, jotka johdattavat syvään, levolliseen uneen.

Kauniita unia.
Kathryn Nicolai

Kirjailija

Kathryn Nicolai

Kathryn Nicolai on jooga- ja meditaatio-ohjaaja sekä supersuositun Nothing Much Happens -unipodcastin luoja. Hän kirjoittaa ihanan kotoisia, lempeitä nukahtamistarinoita, jotka auttavat lukijaa rentoutumaan ja saamaan rauhaisan unen päästä kiinni. Kathrynin tarinoissa yhdistyvät taiten ammatillinen osaaminen ja kokemus sekä vastustamaton tarinankerronnan lumo: tyyntymisen lisäksi hänen lukijansa ja kuulijansa tulevat kuin huomaamatta kehittäneeksi parempia unitapoja ja oppivat mindfulnessin periaatteita, jotka tekevät myös herelläolotunneista levollisempia.

Kirjan tiedot

  • Lukija Vuokko Hovatta
  • Sidosasu Muu
  • Alkuteos Nothing Much Happens
  • Suomentaja Anuirmeli Sallamo-Lavi
  • Kirjastoluokka A 59.3
  • ISBN 9789512424719
  • Gummerus kustannus, heinäkuu 2021

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS