Unisatuja rauhattomille aikuisille 43 - Kesäisiä kissanpäiviä

Unisatuja rauhattomille aikuisille 43 - Kesäisiä kissanpäiviä

Unisatuja rauhattomille aikuisille 43 - Kesäisiä kissanpäiviä

Tyynnyttäviä tarinoita, jotka auttavat sinua laskemaan kierroksia ja nukkumaan paremmin.

”Kuten tavallista, olimme heränneet nenät vastakkain. Makasimme jonkin aikaa aloillamme, katselimme toisiamme silmät räpsyen, karistimme viimeisetkin unenrippeet mielestämme ja jäimme kuuntelemaan lintujen laulua ulkoa. Sitten koira alkoi heiluttaa häntäänsä, ja iloisen tarmokkaat tömähdykset heiluttivat koko sänkyä, enkä voinut olla nauramatta. Koirani herää joka aamu yhtä hyväntuulisena."

Rauhattomat ja kiireiset mielet tarvitsevat lepopaikan. Oli ongelmana sitten nukahtamisvaikeudet, heräily kesken unien tai levottomuus päivän kiireiden keskellä, Kathryn Nicolai tarjoaa lempeän, luonnollisen ja tehokkaaksi todistetun tavan rauhoittaa mieli ennen unta. Sarja perustuu hänen rakastettuun unipodcastiinsa, jolla on jo miljoonia kuuntelijoita ympäri maailmaa. Vuokko Hovatan lukemat hyvän olon sadut tarjoavat pieniä rentoutumisen hetkiä, jotka johdattavat syvään, levolliseen uneen.

Kauniita unia.
Kathryn Nicolai

Kirjailija

Kathryn Nicolai

Kathryn Nicolai on jooga- ja meditaatio-ohjaaja sekä supersuositun Nothing Much Happens -unipodcastin luoja. Hän kirjoittaa ihanan kotoisia, lempeitä nukahtamistarinoita, jotka auttavat lukijaa rentoutumaan ja saamaan rauhaisan unen päästä kiinni. Kathrynin tarinoissa yhdistyvät taiten ammatillinen osaaminen ja kokemus sekä vastustamaton tarinankerronnan lumo: tyyntymisen lisäksi hänen lukijansa ja kuulijansa tulevat kuin huomaamatta kehittäneeksi parempia unitapoja ja oppivat mindfulnessin periaatteita, jotka tekevät myös herelläolotunneista levollisempia.

Kirjan tiedot

  • Lukija Vuokko Hovatta
  • Sidosasu Muu
  • Alkuteos Nothing Much Happens
  • Suomentaja Anuirmeli Sallamo-Lavi
  • Kirjastoluokka A 59.3
  • ISBN 9789512424726
  • Gummerus kustannus, heinäkuu 2021

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS