Unisatuja rauhattomille aikuisille 44 - Keittiössä myrskysäällä

Unisatuja rauhattomille aikuisille 44 - Keittiössä myrskysäällä

Unisatuja rauhattomille aikuisille 44 - Keittiössä myrskysäällä

Tyynnyttäviä tarinoita, jotka auttavat sinua laskemaan kierroksia ja nukkumaan paremmin.

”Palasin sisään ja kävelin huoneiden poikki, avasin ikkunat raolleen ja sytyttelin kynttilöitä. Laitoin musiikin kovemmalle ja menin keittiöön, jossa en ollut viime päivinä viettänyt helteen tähden juurikaan aikaa. Tiskipöydän yläpuolella on suuri ikkuna, ja yrtit nököttävät purkeissaan sen edustalla. Ikkuna on vanha niin kuin talokin, joten työnsin sen alle puukiilan, jotta tuuli ei paiskaisi sitä kiinni. Tuuli puhalsi pikkuruiseen yrttitarhaani, josta erotin basilikan ja oreganon tuoksut.”

Rauhattomat ja kiireiset mielet tarvitsevat lepopaikan. Oli ongelmana sitten nukahtamisvaikeudet, heräily kesken unien tai levottomuus päivän kiireiden keskellä, Kathryn Nicolai tarjoaa lempeän, luonnollisen ja tehokkaaksi todistetun tavan rauhoittaa mieli ennen unta. Sarja perustuu hänen rakastettuun unipodcastiinsa, jolla on jo miljoonia kuuntelijoita ympäri maailmaa. Vuokko Hovatan lukemat hyvän olon sadut tarjoavat pieniä rentoutumisen hetkiä, jotka johdattavat syvään, levolliseen uneen.

Kauniita unia.
Kathryn Nicolai

Kirjailija

Kathryn Nicolai

Kathryn Nicolai on jooga- ja meditaatio-ohjaaja sekä supersuositun Nothing Much Happens -unipodcastin luoja. Hän kirjoittaa ihanan kotoisia, lempeitä nukahtamistarinoita, jotka auttavat lukijaa rentoutumaan ja saamaan rauhaisan unen päästä kiinni. Kathrynin tarinoissa yhdistyvät taiten ammatillinen osaaminen ja kokemus sekä vastustamaton tarinankerronnan lumo: tyyntymisen lisäksi hänen lukijansa ja kuulijansa tulevat kuin huomaamatta kehittäneeksi parempia unitapoja ja oppivat mindfulnessin periaatteita, jotka tekevät myös herelläolotunneista levollisempia.

Kirjan tiedot

  • Lukija Vuokko Hovatta
  • Sidosasu Muu
  • Alkuteos Nothing Much Happens
  • Suomentaja Anuirmeli Sallamo-Lavi
  • Kirjastoluokka A 59.3
  • ISBN 9789512424733
  • Gummerus kustannus, heinäkuu 2021

Kirjailijan tuotantoa


TUTUSTU MYÖS